Spektakl: Kilersi „ubili“ na Exitovom nultom danu

Spektakularnim nastupom benda „Kilers“ jednog od najboljih mužičkih grupa današnjice u Novom Sadu je počeo Exit festival koji ove godine beleži svoje 18. izdanje.

Zvezde večeri zbog kojih je i pokrenut „nulti dan“ Exita, koji će i narednih godina biti rezervisan za nastupe članova „lige šampiona“, „Kilersi“ su potpuno opravdali očekivanja, jer su koncert koji je na glavnoj festivalskoj bini počeo u 23.30 sati pretvorili u pravi hepening

Posle noćašnjeg nastupa na Petrovaradinskoj tvrđavi prisutnima je bilo jasno zašto su mnogi Killers-e smatraju najboljim rok bendom 21. veka.

Brojna i izuzetno raspoložena publika je svaku numeru „Kilersa“ burno ispratila, a hitovi koji su zaštitni znak tog benda – „Mr. Brigtside“, „Somebody told me“ „All these things that I„ve done“, atmosferu među fanovima su doveli do usijanja.

Da publika u dobrom raspoloženju dočeka „Kilerse“ i da prepoznatljiva Exit energija svom silinom zapljusne zidine Petrovaradinske tvrđave svojski su se potrudile domaće legende „Van Gogh“ i njujorški bend „The Teaćers“.

Većina fanova se po završetku koncerta „Kilersa“ preselila se na Guarana no sleep festival, koji se održava po prvi put, a na kom su noćas nastupili Jeff Mills, Ellen Allien, Paila Tample & Rebekah, Jane Fitz i mnogi drugi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

exitKilersipetrovaradinska tvrdjava
Komentari (0)
Dodaj komentar