The Killers na dodeli MTV nagrada u Londonu

Proslavljeni rok bend The Killers, pop zvezde Demi Lovato, Šon Mendes, Keša, Kamila Kabeljo i popularni reper Stormzi nalaze se na spisku izvođača koji će prirediti šou za pamćenje u nedelju, 12. novembra, u londonskoj dvorani The Arena Wembley na predstojećoj dodeli MTV nagrada.

Kanadska pop zvezda Šon Mendes je nominovan u čak pet kategorija, između ostalih za najbolju pesmu sa “There“s Nothing Holdin“ Me Back,” najboljeg izvođača, najbolje izvođenje pop pesme i za naveće fanove, Demi Lovato i Kamila Kabeljo se takmiče za zvanje najbolje pop izvođačice, dok će bend The Killers, ukoliko pobedi, biti proglašen za najbolje rokere.

Britanska reperska senzacija Stormzi je u trci za najboljeg izvođača sa prodručija Ujedinjenog Kraljevstva i Irske.

Ova petorka pridružiće se ranije najavljenoj voditeljki ovogodišnje MTV EMA dodele, Riti Ori, koja će ujedno izvesti jedan od svojih hitova te večeri.

Za MTV Best Adria Act nagradu ove godine se takmiče Sara Jo, Ničim izazvan, Nina Kraljić, Marin Jurić – Čivro i Koala Voice.

Svetska pop ikona Tejlor Svift nominovana je za čak šest nagrada, uključujući i one za najbolji spot za pesmu “Look What You Made Me Do” i za najboljeg izvođača. Sledi kanadska zvezda Šon Mendes, koji se takmičiti u pet kategorija, a prate ga Kendrik Lamar i Ed Širen sa po četiri nominacije.

Glasanje za MTV Best Adria Act i ostale MTV EMA kategorije traje sve do 11. novembra u ponoć.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kilersKilersi
Komentari (0)
Dodaj komentar