Tribute koncert za Aretu Franklin

Dženet Džekson (Janet Jackson), Meri Dž. Blajdž (Mary J. Blige) i Džil Skot (Jill Scott) bi trebalo da nastupe na sceni njujorškog Radio City Music Hall-a, na koncertu za 2001. iz serijala pod nazivom “VH1 Diva’s Live”. “VH1 Diva’s Live: The One and Only Aretha Franklin” biće, kao što i naziv kaže, svojevrstan tribute poznatoj soul divi i biće emitovan se na kablovskom muzičkom kanalu VH1 10. aprila.

Prvobitno je u programu trebalo da učestvuje i Maraja Keri (Mariah Carey), ali njeno pojavljivanje nije potvrđeno. Ostali učesnici na, četvrtom po redu, dobrotvornom godišnjem koncertu, čiji se prihodi usmeravaju u VH1 Save the Music fondaciju, biće predstavljeni do 10. aprila.

Areta Franklin je bila u postavi prvog “VH1 Diva’s” događaja, zajedno sa Marajom Keri, Selin Dion, Glorijom Estefan i Šenijom Tven. Blajdžova je nastupala na drugom koncertu, zajedno sa Eltonom Džonom, Li En Rajms i Fejt Hil, dok je prošlogodišnji spektakt, posvećen Dajani Ros (Diana Ross), okupio imena kao što su Maraja Keri, Feit Hil, Dona Samer, Ru Paul, Hilari Svonk, Queen Latifah i nekadašnje pevačice sastava Supremes Lindu Lourens i Šeri Pejn.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar