Van Gog predgrupa Kilersima na Egzitu

Američki rok bend „The Killers“ odabrao je tri predgrupe za koncert 5. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a na glavnu binu „Exit“-a pre jednog od najvećih bendova našeg vremena izaći će njujorška četvorka „Teachers“, domaći rok sastav „Van Gogh“ i riječki indi-rokeri „Jonathan“.

Kreativni multi-instrumentalisti „Teachers“ stižu na Tvrđavu da razmrdaju publiku svojom kombinacijom fank i indi zvukova, afro-disko uticaja i elektronike, a rezultat se najbolje vidi na njihovim nedavno objavljenim singlovima „Ocean“ i „Mannequin In Heat“.

Njihova muzika neodoljivo evocira leto, kao i fanki duh sedamdesetih i šarenilo osamdesetih.

Među njihovim fanovima nalazi se i Kanje Vest, čij je hit singl „Monster“ producirao frontmen grupe Ben Bronfman, inače muž poznate reperke M.I.A. koju je publika takođe slušala na „Exit“-u.

Brofman je vrsni producent, a za Gremija je nominovan zbog još jedne saradnje sa Kanje Vestom i to na numeri „New Slaves“.

„Teachers“ su bend koji je po ličnom priznanju zaljubljen u Srbiju, gde su nedavno boravili i snimali svoj novi spot, te obilazili brojne spomenike i arhitekturu koja ih, kako kažu, podseća na „Star Wars“ filmove.

Toga dana na bini će se naći i jedan od najpoznatijih rok bendova sa ovih prostora – „Van Gogh“, dvostruki dobitnici MTV nagrade.

Od objavljivanja prvog albuma 1991. godine, pa do danas, „Van Gogh“ je održao energiju i i prepoznatljivi zvuk, a sa svakim novim albumom, njihovoj muzici je dodavan po još jedan sloj, te bend sada nudi zreo i doteran zvuk, pripreman sa pažnjom i težnjom ka perfekciji koja ni u jednom momentu nije otupila njihovu neposrednost, ističu organizatori „Exit“-a.

Indi rok petorka „Jonathan“ iz Hrvatske zaokružuje program za nulti dan „Exit“ festivala.

Fanovi ih nestrpljivo očekuju, jer su regiju osvojili hitovima „Maggie“, „Communicate!“ i „Try To Get Even“, a svoj status na domaćoj muzičkoj sceni zacementirali su mini albumom „To Love…“, objavljenim početkom godine.

„Exit tim“ ove godine spojiće čak četiri festivala u Hrvatskoj, Rumuniji, Srbiji i Crnoj Gori u veliko „Exit Leto ljubavi 2017“.

Svojevrsni „Day Zero“ na Tvrđavi biće uz „Kilerse“ 5. jula, nakon čega sledi „Exit“ festival od 6. do 9. jula.

Petodnevne ulaznice, koje obuhvataju i „Day Zero“, već su u prodaji po ceni od 8.490 dinara, dok su četvorodnevne ulaznice za „Exit“ (6-9. jul) u prodaji po promotivnoj ceni sa 50 posto popusta, od 6.990 dinara.

Svi koji već imaju četvorodnevnu ulaznicu, a žele da je nadograde na petodnevnu i tako gledaju i „Kilerse“ uživo, mogu da kupe „Get EXITed“ dodatak po ceni od samo 1.490 dinara (parter).

Oni koje zanima samo koncert „Kilersa“ i „Day Zero“ mogu da kupe i pojedinačne ulaznice za taj dan po ceni od 2.990 za parter, 4.990 za Fan Pit i 12.000 dinara za Gold VIP.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kilersvan gog
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Cezar

    Kad ih Kilersi budu čuli kako prže, će da ih vode na ostatak turneje!