Veliki povratak Vitni Hjuston

Još jedan povratak je na pomolu. I to baš veliki! Siguran sam da je nikako niste zaboravili.
Čekanju je došao kraj. Posle silnih odlaganja i velikih problema s drogom, finansijama, mužem i ko zna čim još, muzička diva savršenog glasa, Vitni Hjuston (Whitney Houston), najzad je spremna za povratak. Njen, za sada neimenovani, povratnički album pojaviće se u prodaji 1. septembra. Ovu vest je zvanično saopštila izdavačka kuća "Arista Records", koja će i objaviti ovo izdanje. Odbrojavanje je već započelo na zvaničnom sajtu pevačice, a na tom mestu premijerno možete čuti i delove novih pesama. Ekipa koja je radila album najavljuje sjajan materijal uz učešće velikih imena iz sveta muzike, kao što su will.i.am, Šon Geret (Sean Garrett) i Akon. Ovaj poslednji je u najavi ovog projekta rekao:
"Glas je tu. Siguran sam da joj to niko nikada neće ni oduzeti. Vreme je za veliki povratak!"
Još je neizvesno da li će se na novom albumu naći i duet Vitni Hjuston upravo sa Akon-om, koji je započet, ali je morao biti prekinut krajem prošle godine. Inače, Vitni je već napravila svojevrstan uvod u svoj veliki povratak, pojavivši se na žurci pred ovogodišnju dodelu Gremija u februaru, koju je organizovao njen mentor Klajv Dejvis (Clive Davis). Tom prilikom ona je i otpevala ukupno četiri pesme, svoje velike hitove "I Will Always Love You", "I Believe in You and Me" i "It’s Not Right But It’s Okay", a predstavila je i novu verziju pesme "I’m Every Woman".
Podsećamo, ova 45-godišnja nadaleko poznata američka pevačica i glumica dugo godina je imala probleme sa zavisnošću, koji su kulminirali 2004. i 2005. Tada odlazi na rehabilitaciju, uz glasine da je zapala i u teške finansijske probleme. Septembra 2006. okončan je njen, takođe problematičan, brak s Bobijem Braunom. Svoj do sada poslednji studijski album – "Just Whitney", objavila je 2002. godine. On nije dobio blagonaklonost kritike, a nije doživeo ni neki veći uspeh niti znatniju prodaju. Već tada se videlo da je Vitni u velikom problemu. Ipak, iluzorno je govoriti koliki je uticaj ove pevačice na muziku uopšte. Iza nje je gomila nagrada i armija poštovalaca. Na svim mogućim listama najboljih pevača svih vremena ona je u samom vrhu. Jedan je od najbolje prodavanih muzičara u svetu s neverovatnih 140 miliona prodatih albuma i 50 miliona singlova. I pored svih tih priznanja i brojki, lično mislim da je dovoljno opisuje jedna jedina reč, to jest njen nadimak – "The Voice" (Glas).
A vi sad zamislite kakav će to album biti. Jedva čekam septembar. Srećno, Vitni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muzikapovratakvestivitni hjuston
Komentari (0)
Dodaj komentar