Venčali se Bijons i Džej Zi

Mnogi su skeptici kada su u pitanju iskrene ljubavi između velikih zvezda. Uglavnom vlada mišljenje da je tu gotovo uvek u pitanju interes i što bolja reklama, a vrlo retko prava ljubav. Ipak, par koji je veoma blizu da nas ubedi u suprotno čine zanosna R’n’B pevačica Bijons (Beyonce) i popularni reper Džej Zi (Jay-Z, pravo ime Šon Karter).
Nakon šestogodišnje veze par se nedavno venčao u Njujorku (4. april) na privatnoj ceremoniji uz prisustvo članova porodice i uskog kruga prijatelja, među kojima su se našli Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) u pratnji svoga muža, Krisa Martina (Chris Martin), kao i drugarice iz grupe „Destiny’s Child“ – Mišel Vilijams (Michelle Williams) i Keli Rouland (Kelly Rowland). Nakon venčanja priređena je gala žurka u Džej Zijevom stanu u najelitnijem delu Njujorka. Sve je, naravno, bilo kao u bajci, uz specijalnu i najsavremeniju audio-vizuelnu opremu i 50.000 belih orhideja uvezenih samo za tu priliku iz Tajlanda.
Popularni 38-godišnji reper zaprosio je svoju devojku na luksuznom odmoru u Kanu prošlog maja. Očigledno im nije smetala ni razlika u godinama (Bijons je rođena 4. septembra 1981.), ni priče koje su neki mediji poturili povezujući Džej Zija s mladom zvezdom Rijanom, za koju je upravo on producirao njen svetski hit „Umbrella“. Mladenci su svoje druženje počeli saradnjom na hit singlovima „Crazy in love“ i „Deja vu“, a upravo su ga krunisali izgovaranjem sudbonosnog „da“. Nek im je sa srećom.
Samo nedelju dana posle venčanja saznali smo i to (što, doduše, nije još zvanično potvrđeno) da je Bijons trudna. Izvor blizak mladencima rekao je za „America’s OK!“ magazin da zna bar dvoje ljudi koji su mu to potvrdili i da veruje da će Bijons biti veoma lepa trudnica, poput Dženifer Lopez ili Hale Beri.
Da ipak neće sve ići kao podmazano pokazala nam je i nedavna prva svađa, i to javna, između supružnika. O čemu se radi? Na nedavnom koncertu u Los Anđelesu, organizovanom kao podrška predsedničkom kandidatu Baraku Obami, pojavio se i naš par. U toku pesme „Crazy in Love“ reper je izgubio strpljenje. Grubo je prekinuo didžeja uz pogrdne reči: „Izvini, Bijons, ali je… to, hajde da sviramo nešto drugo!“ Svedok britanskog „Dejli mirora“ tvrdi da se pevačica ozbiljno naljutila i da je sve vreme do kraja večeri plesala sama, sa strane stejdža. Iako Džej Zi tvrdi da je to bila samo šala, ona to nije tako shvatila. Čim je sišla s bine, suprotstavila se suprugu ne delujući nimalo srećno i gestikulirajući neskriveno besno. Kako isti izvor navodi, kasnije su se stvari slegle i ponovo su delovali srećno. A dokle… Videćemo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bijonsdzej zimuzikavenčanjevesti
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Simona Stojkić

    Ekstra! Oni su mi mnogo slatki, volim njihove pesme. Sve najbolje im želim!

  • Kristina Milivojević

    Mnogo mi je drago zbog njih dvoje, preslatki su mi, još da je Bijons trudna i da je dečak, Džej bi umro od sreće.

  • Aleksandra Ljušić

    Ja nisam skeptik što se toga tiče. Baš verujem i u takvu ljubav, bože moj, pa zar je to nemoguće. Slatki su mi i drago mi je zbog njih, a još bi mi bilo draže da je istina to da je Bijons trudna. Želim im sve najbolje!

  • Nataša Grahovac

    Super! Baš su slatki.