Vitni Hjuston izviždana u Australiji

Kakva je samo to karijera bila! Kakav glas! I svi su želeli od sveg srca da njen povratak na scenu uspe. Svako je dao svoj maksimum, osim nje same. Šteta, velika šteta. Problemi se nastavljaju. Čini se da velika Vitni Hjuston (Whitney Houston) tone sve dublje.
Poslednji primer toga dobili smo nedavno u Sidneju (Australija). Popularna pevačica započela je turneju na ovom kontinentu, prvu nakon 1988. godine. Ipak, završila ju je mnogo pre planiranog kraja, i to više nego neslavno. A šta se zapravo dogodilo? Eto, dogodilo se to da Hjustonova bude izviždana na sceni od svojih vernih fanova, koji su je tolike godine čekali i radovali se njenom povratku. A evo i zbog čega.
Na svom nastupu u ovom gradu jedva da je spojila dve pesme kada joj je ponestalo daha. Već tada je usledila prva neplanirana pauza. Zatim je 46-godišnja pevačica nastavila nastup, otpevavši još četiri pesme. Ponovo joj je ponestalo vazduha pa je Vitni morala na malo dužu pauzu, u kojoj je prisutne zabavljao njen brat Geri Hjuston (Gary Houston). Geri, koji inače peva prateće vokale u njenom bendu, bio je možda i jedina svetla tačka te večeri. Otpevao je sjajno numeru "Queen of the Night" iz filma "Telohranitelj". A onda kreću pravi problemi.
Vitni se vraća na scenu i sada se već jasno videlo da je pod dejstvom alkohola ili nečeg još goreg. Nije čak umela ni pravilno da predstavi članove svog pratećeg benda! Bio je to deo u kome je trebalo da otpeva neke od najvećih hitova iz svoje bogate karijere. Često je pravila pauze, ulazila u duge monologe, uplitala jezikom… Vrhunac večeri bila je verovatno njena najpoznatija pesma – "I Will Always Love You". Sada se već nije krila, koristeći svaku pauzu da doda još malo alkohola. Visoki tonovi ove pesme, koje je nekad izvodila savršeno, pretvorili su se u pravu noćnu moru. Zvučala je užasno i publika ju je s pravom častila negodovanjem i glasnim zvižducima. Naravno, Vitni je posle toga bukvalno pobegla s bine, a priča se čak da je odmah sutradan napustila Australiju, iako je u sklopu turneje imala zakazane nastupe i u još nekim gradovima.
Ostaje nam da vidimo je li ovo zapravo bio definitivan i neslavan kraj jedne neverovatne karijere.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

drogaproblemvitni hjustonzanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar