Zagrevanje pred EXIT: Revolution festival od 1. do 3. juna u Temišvaru

Zagrevanje pred EXIT festival biće održano na Revolution festivalu od 1. do 3. juna u Temišvaru, okupljajući ljubitelje svih vrsta muzike i festivalskog iskustva.

Nakon prošlogodišnjeg izdanja, koje je okupilo više od 15.000 posetilaca u Muzej sela, „Revolution“ festival ove godine nudi jedan dan dodatno, sa celodnevnim festivalskim iskustvom.

Novi format festivala će uključivati radionice za sve uzraste, zonu za igranje dece i odraslih, panele, cirkuske predstave, afterpartije i mnogo drugih zanimljivih iskustava.

Dvadeset i pet izvođača su već rezervisana na više od sedam stejdževa i zona.

Hit kolektivi Rudimental (Đ set) i Sigala, metal ikone Eluveitie, publici omiljeni povratnici Dubioza Kolektiv i legendarni Đ- evi Dubfire i Lee Burridge će predvoditi impresivan line up Revolution festivala!

Koncertne zone će biti sastavljene od Music Guru mejn stejdža i Xtreme zone, gde ćemo imati priliku da uživamo u spektakularnim koncertima bendova Dubioza Kolektiv ,Eluveitie, legendarnog GBH, Infected Rai, Bleed Someone Dry, Last Hope i mnogih drugih bendova širom sveta koji će uskoro biti objavljeni.

Ostali rumunski i regionalni bendovi koji će takođe nastupati su Macanaće si The Putreds, Alternosfera, Suie Paparude, BAB, All Friends Band, itd.

Elektronska muzika će biti zastupljena na čak četiri bine i zone, počevši od Music Guru mejn stejdža koji će ugostiti fenomenalni Rudimental (Đ set) i Sigalin izvanredan karnevalski šou.

Ljubitelji elektronske muzike će imati priliku da plešu do iznemoglosti uz višečasovne setove Dubfire i Lee Burridge.

Partneri Revolution festivala, čuveni rumunski festival elektronske muzike Sunwaves će se predstaviti sa svojim rezidentima Premiesku live, Priku, Mahony, Dobrikan i mnogi drugi koji će uskoro biti objavljeni.

Za ljubitelje Drum“n“Baš zvuka nema potrebe posebno predstavljati legendarnog LTJ Bukem- a kome će se pridružiti legendarni britanski duo Delta Heavy.

Early-Bird ulaznice su dostupne od danas i u Srbiji. Na svega 140 km od Novog Sada iz Beograda, 50 km od Vršca, Zrenjanina, Kikinde i mnogih pograničnih mesta nalazi se živahni grad na uspavanoj reci, Temišvar, grad Revolucije.

Osim dobro poznatog velikog broja raskošnih parkova, spa centara i kulturno – istorijskih zdanja, Temišvar je u poslednjih nekoliko godina poznat po velikom broju festivala.

Do sada se putem Exit akcije 1 karta 4 festivala prijavilo preko 3000 posetilaca. Early bird ulaznice se nalaze u prodaji od danas, 27. marta na svim prodajnim mestima Gigs Tix mreze kao i na sajtu www.gigstix.com.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

festivalrumunija
Komentari (0)
Dodaj komentar