Adel objavila novu fotografiju, fanovi je jedva prepoznali

Britanska pop zvezda Adel (32) svoje obožavaoce je tokom proteklih nekoliko meseci u više navrata iznenadila neverovatnom transformacijom nakon što je smršala više od 40 kilograma.

Svaka njena objava na društvenim mrežama burno je propraćena i u hiljadama komentara obožavaoci joj pišu da izgleda sjajno, a svi koji i sami imaju problema s kilogramima žele da saznaju tajnu njenog uspeha. Naravno, nema je. Kao i uvek, bio je potreban predan rad i pravilna ishrana, o čemu je govorio njen kondicioni trener.

U svojoj poslednjoj objavi na Instagramu Adel je iskoristila priliku da oda počast još jednoj planetarno popularnoj pevačici i svojoj velikoj prijateljici, Bijonse, koja je pre par dana objavila vizuelnim album ‘Black is King’.

– Hvala ti kraljice što se uvek osećamo voljeno kroz tvoju umetnost – napisala je Adel uz fotografiju, a fanovi britanske pop dive obasuli je komplimentima.

Pisali su joj da izgleda neverovatno i neprepoznatljivo i da se nadaju da će ove dve muzičke dive uskoro snimiti zajedničku pesmu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Adelbijonse
Komentari (0)
Dodaj komentar