Akciju sa filma preneo i na stvarni život: Glumac jurio ulicama Londona kako bi uhvatio lopova

Glumac Tom Hardi proteklog vikenda na ulicama Londona je pokazao kako akcioni junak može da bude ne samo na filmu, već i u stvarnom životu. Zvezda filma „Pobesneli Max“ i serije „Taboo“ je juče uhvatio lopova, koji se sa ukradenim motociklom zabio u automobil i pokušao da pobegne sa mesta nesreće.

Kako je rekao svedok za britanski The Sun, Hardi je potrčao za lopovom blizu zgrada u londonskom predgrađu Ričmondu, a zatim je povikao „uhvatio sam k****.“ Glumac je tada čak i pretražio lopova i držao ga na zemlji do dolaska policije.

– Bilo je neverovatno, kao da se odjednom prebacio u raspoloženje superjunaka. Video sam kako su ta dvojica projurila kroz crveno svetlo na semaforu i zabili se u automobil. Jedan od njih počeo je da beži. Tom je hodao ulicom i odjednom pojurio kao metak. Da je bio lud pa da mu se pokušao odupreti, ne bi se dobro proveo – kazao je svedok Arun Pulen.

Dva mladića su ukrala motocikl i na raskršću se zabili u Mercedes. Obojica su povređeni, a policija ih je zadržala u pritvoru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

tom hardi
Komentari (0)
Dodaj komentar