Alek Boldvin štiti životinje

Glumac Alek Boldvin (Alec Baldwin) je odlučio da 250.000 dolara, koliko je zaradio nastupom u show-u “Who Wants to Be a Millionaire”, pokloni skloništu za divlje životinje.

Koncept spomenutog “game show”-a zasniva se na ideji da slavne osobe nastupaju u ime svoje najdraže dobrotvorne organizacije. Uz pomoć nagrade osvojene u novembru, The Performing Animal Welfare Society sagradio je dva jezera južno od Sakramenta.

“Jezero za slonove nazvali smo Jezero Boldvin, a jezeru za medvede nameravamo da damo ime po njegovoj supruzi – Jezero Bejsinger”, rekla je Pet Derbi (Pat Derby), saosnivač ovog dobrotvornog udruženja.

Boldvin i njegova supruga Kim Bejsinger (Kim Basinger) već dugo podržavaju udruženje koje se brine o 78 zlostavljanih ili odbačenih životinja, uključujući lavove, tigrove, leoparde, medvede i slonove.

Par Bejsinger – Boldvin je ovih dana u fokusu holivudske javnosti i iz drugih razloga. Kim je iznela stvari iz zajedničke kuće i utovarila ih u kamion za selidbe, čime je pokrenula lavinu raznih nagađanja o razlozima za ovakav postupak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar