Amber Herd otkrila: Džoni je imao pogrdne nadimke za mnoge slavne glumce

Američka glumica Amber Herd tvrdi da joj je njen bivši suprug, glumac Džoni Dep, „više puta“ pretio da će je ubiti i optužuje ga za nasilje i zlostavljanje.

Ona je posetu Depu u Australiji u martu 2015. godine, dok je snimao „Pirate sa Kariba“, opisala kao „trodnevnu talačku krizu“, tokom koje je, kako tvrdi, Dep koristio droge i alkohol. „Tokom ta tri dana, došlo je do ekstremnih psiholoških, fizičkih, emocionalnih i drugih oblika nasilja“, rekla je glumica.

Dep (57) tuži izdavača lista „San“ za klevetu zbog članka u kojem su ga nazvali „muškarcem koji tuče žene“, ali novine tvrde da je taj navod tačan, prenosi BBC.

Herd (34) je juče svedočila na Visokom sudu u Londonu i optužila Depa za verbalno i fizičko zlostavljanje, uključujući vrištanje, psovanje, pretnje, udaranje, šutiranje, šamaranje, udaranje glavom, davljenje, kao i „izuzetno kontrolišuće i zastrašujuće ponašanje“.

„Neki incidenti su bili toliko ozbiljni da sam se plašila da će me ubiti, namerno, ili samo izgubiti kontrolu i otići predaleko“, rekla je.

Glumica je otkrila da je Dep bio izuzetno ljubomoran na njene kolege sa kojima se pojavljivala u filmovima i da je nju optuživao da oni pokušavaju da spavaju sa njom ili da su već spavali.

„Optuživao me je da sam imala afere sa svakim kolegom sa kojim sam ikada glumila: Edi Redmejnom, Džejms Frnkom, Džim Strudžisom, Kevin Kostnerom, Lijamom Hemsvotom, Bili Bob Tortonom, Čening Tejtumom, čak i sa glumicama poput Keli Garner“, otkrila je na sudu Amber i dodala da je Džoni imao pogrdne nadimke za kolege.

„Optužio me je afere čak i sa glumcima sa kojima sam samo bila audiji, recimo Leonardom Di Kaprijem. S podsmehom bi govorio o njima, naročito kada je bio pijan ili drogiran i imao je podrugljive nadimke za svakog mog kolegu kog je smatrao pretnjom…Na primer, Leonardo di Kaprio je bio „tikvan“, Čening Tejtum „kropiroglavi“, a Džim Strudžis „gov***ce“.

Tokom unakrsnog ispitivanja Herd je kasnije rekla da je bilo slučajeva kada se ona „gubila“, ali u samoodbrani.

Sudija je pitala Heard da li je ikada bila „nasilna“ sa Depom, na šta je glumica odgovorila „ne“, dodajući da ju je on dovodio u situacije u kojima se suočila sa „nezamislivim frustracijama i poteškoćama, koje su cesto bile opasne po život“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Amber Harddzoni dep
Komentari (0)
Dodaj komentar