Američka pevačica šokirala spotom: Potpuno gola jaše belog konja (video)

Američka pevačica Helsi (Halsey) šokirala je svetsku publiku scenom iz novog spota za pesmu „You should be sad“ u kojoj potpuno gola jaše belog konja.

Ona u jednom trenutku sebe mazi po grudima, a upravo zbog ovoliko ekstravagantnih scena, ali malo i zbog izgleda svi su je uporedili sa pop pevačicom Lejdi Gagom (Lady Gaga).

Iako ima samo 25 godina, Helsi iza sebe ima dosta skandala i veoma buran život. Sa 17 godina je pokušala da se ubije, i tada je utvrđeno da boluje od manične depresije zbog čega je nekoliko puta bila na lečenjima u psihijatrijskim ustanovama, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

beli konjpevačicaspot
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • AA ( americki alah)

    ima cizme na sebi, nije bas skroz gola 🙂

  • Anonimni

    I ja bih nju vise puta lecio.

  • Liberat

    I šta je tu novo? Može i da dubi na glavi konjske guzice ako treba…Nema tu više šokova, već samo čista praznina duhovna i bezidejnost anglosaksonskog sveta koji pokušava da očara gomilu raje…

  • Anonimni

    karleuša iz nekst.

  • Adolf

    Pokušati i uspeti u nekoj nameri, nije isto.Da se malo bolje potrudila, svega ovog ne bi bilo.😁😁😁

  • Slavijan

    Nekada su se psihijatrijski bolesnici liječili hospitalno, danas se bave muzikom i služe kao uzor omladini. Kuda ide ovaj svijet ?

    • bambi

      E Slavijane, svaka ti cast. U par recenica stala je kompletna sustina. Meni je, iskreno recene, zao svih tih mladih devojaka koje moraju da se skidaju pokazujuci svoje meso i slaninu jer u zivotu ne mogu svojim intelektom, svojim sarmom, svojim stavom, svojom duhovnoscu, da budu neko i nesto. Opterecene su seksualnim opstenjem i zadovoljavanjem, alkoholom, neradom i parazitiranjem, teranjem inata i bolesnom opsesijom da je ih svi gledaju dok se sepure. Hvala Bogu, nista ne traje vecno pa nece ni ova rijaliti sponzorsko starletska era. Savet svim dobrim i ozbiljnim momcima koji razmisljaju o porodici o deci o zeni, bezi dalje od ovakvih devijacija.