Bali Beg u centru skandala, vara suprugu sa holivudskom glumicom? (foto)

Burak i njegova supruga Fahrije osvojili su publiku turskim sapunicama u kojima su često glumili zaljubljeni par. Sada se šuška da im u braku ne cvetaju ruže. Kako navode turski mediji, glumac nije uspeo da odoli šarmu američke glumice sa kojoj trenutno snima film

Najlepši par Turske u poslednje vreme nalazi se u centru pažnje zbog problema i porodičnih skandala. Govorilo se da je prvo u depresiji bio Burak Ozdživit zbog „sindroma sagorevanja“, i taman što se se popravio, Fahrije je doživela težak udarac kada joj je nakon višegodišnje borbe sa kancerom preminuo otac. Budući da je bila za njega jako vezana, glumicu je ovaj gubitak dotukao, prenose mediji.

Nije imala snage da brine ni o njihovom sinu Karanu, povukla se u sebe i nije uspevala da se izbori sa tugom. Zajedno su uspeli da pobede ovo veliko iskušenje, ali čini se da je za njihov odnos došao još jedan izazov.

Kako pišu bosforski mediji, supružnici su u do sada najvećoj krizi jer se Burak na snimanju trilera ‘‘Masha’s Mushroom’ zbližio sa 45-godišnjom glumicom Tarom Rid, koja tumači glavnu ulogu u filmu.

Izvori sa seta navode da među njima postoji jaka hemija, a devojka čiji identitet nije otkriven rekla je kako ih je videla da razmenjuju nežnosti u garderobi.

„Završilo se snimanje, pa sam otišla da pokupim svoje stvari. Zatekla sam ih u garderobi kako se ljube“, rekla je ona.

Obožavaoci slavnog para ne veruju u ove priče.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bali begholivudska glumicaprevara
Komentari (0)
Dodaj komentar