Bekamov pas ima pokrivač vredan 5.000 evra (foto)

Poznato je da bivši fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija žive luksuznim i raskošnim životom, ali oni nisu jedini.

Na fotografiji koju je bivša Spajsica objavila na Instagramu vidi da da u podjednakom luksuzu živi i njihov pas Oliv, s kojim rado poziraju za društvene mreže.

Vikrotija je fotografisala Dejvida koji spava, a u naručju drži Oliv, prekrivenu pokrivačem s potpisom Luj Vitona, koji samo retki mogli sebi da priušte. Naime, taj dizajnerski pokrivač košta 6.000 dolara.

Iako su penzionisanog fudbalera neki korisnici društvenih mreža zbog toga napali, većina je ipak bila na njegovoj strani.

– Pa šta ako je kupio psu dizajnerski pokrivač? To je njegov pas i njegov novac, a s njim može da radi šta želi – napisao je jedan od Bekamovih pratilaca.

Osim dizajnerskih „krpica“, Oliv ima i sopstveni Instagram profil, koji trenutno prati 69 hiljada ljudi

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Dejvid Bekampas
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • AA ( americki alah)

    nisam video vise izvestacen par od njih. Toliko su zeljni paznje da ne prezaju ni od cega. Najzalosnije je kad skarabala napisu da je bio sjajan fudbaler. Pa on nikad nista nije osvojio, ili pokazao u fudbalu, osim sto se folirao i glumio.