„Bez rezervacija“ debitovao u SAD

Komedija „I Now Pronounce You Chuck and Larry“, prošlonedeljni pobednik, našla se ove nedelje na drugom mestu top-liste najgledanijih filmova.
Na američkoj listi ovogodišnjih najuspešnijih filmova do ukupne zarade od 242 miliona dolara stigao je i film „Hari Poter i Red feniksa“. Tako je filmska franšiza o mladom čarobnjaku, aktuelna i u domaćim bioskopima, postala druga najuspešnija u istoriji kinematografije, zaostajući zasad samo za 22 filma o Džejmsu Bondu.
Četvrto mesto liste zauzeo je „Lak za kosu“ s ukupnom zaradom od 59 miliona. Ovaj rimejk istomenog filma Džona Votersa iz 1988. godine stiže u domaće bioskope 29. avgusta.
Među prvih pet na top-listi našlo se mesta i za novu romantičnu komediju – „Bez rezervacije“ („No Reservations“), s Ketrin Zitom Džouns (Catherine Zeta-Jones) i Aronom Ekhartom (Aaron Eckhart) u glavnim ulogama. Pored njih u filmu igraju i mlada Abigejl Breslin (Abigail Breslin) i Patriša Klarkson (Patricia Clarkson). Domaća publika moći će da vidi film „Bez rezervacije“ već od 13. septembra.
Vrhunski kuvar Kejt Armstrong (Ketrin Zita-Džouns) živi svoj život onako kako vodi kuhinju u otmenom restoranu na Menhetnu – čvrstom rukom i snagom koja opčinjava i plaši svakoga oko nje. Sa zapanjujućom preciznošću ona prolazi kroz svaku užurbanu smenu, koordinišući stotine obroka, pripremajući delikatne sosove, uređujući svako jelo do apsolutne perfekcije.
Njena perfekcionistička priroda biće testirana kada u njenu ekipu stigne novi drugi kuvar, veseli i opušteni Nik Palmer (Aron Ekhart). I sam kulinarska zvezda, Nik voli da sluša operu dok radi i da zasmejava sve oko sebe. Njegov opušteni pristup, kako u životu tako i kulinarstvu, sasvim je suprotan od Kejtinog, ali hemija između njih je očigledna. Možda bi bilo lakše suočiti se s turbulencijama na poslu da Kejt kod kuće ima mir. Ona se trudi da uspostavi vezu sa svojom devetogodišnjom nećakom Zoe (Abigejl Breslin), koja je nedavno neočekivano došla da živi s njom. Ovo bistro i oštroumno dete se očigledno ne uklapa u Kejtinu rutinu, ali je ona čvrsto odlučila da za Zoe načini prijatan dom – čim shvati kako. Ako želi da izgradi jaku vezu sa Zoe, nađe sreću s Nikom i ponovo otkrije glad za životom, moraće da pokuša nešto smelo i novo i da nauči da se izrazi i van svoje kuhinje. Za Kejt, to je kao da pokušava da kuva bez recepta.
Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bez rezervacijafilmfilm
Komentari (0)
Dodaj komentar