Bijonse i Džej Zi ponovo na Jadranu, strah od novih incidenata (foto, video)

Bračni par Bijonse i Jay-Z ove godine za letnji odmor iskoristili su čari Jadrana. Stigli su u Hrvatsku na 107 metara dugoj jahti Lana. Pevačica i reper su u petak proslavili njen 39. rođendan na ostrvu Bisaga Mala. Izazvali su zanimanje kada su se pojavili na velikoj jahti, a s njima je bio i poznati chef iz uglednog restorana u Sorentu koji se brine za njihov jelovnik, prenose mediji u regionu.

Navodi se i kako će Bijonse podeliti na Instagramu fotografije s rođendanske proslave tek kad ode iz Hrvatske. Posebna večera za pevačicu je bila izuzetno romantična jer je sve oko nje bilo puno baklji i cveća.

U subotu poslepodne uživali su na Kornatima na ostrvu Žutu. Bili su u restoranu i sami su jeli na terasi, a oko njih je bilo nekoliko telohranitelja koji su pazili da ih ne ometaju.

Brinuli su se i o tome da ih ne fotografišu, ali nisu u potpunosti uspeli u tome. Na Instagramu je osvanula fotografija bračnog para, a dama koja ih je fotografisala tvrdi da je poznata pevačica odbila da se fotografiše s obožavaocem.

Kako saznaju hrvatski mediji par je za iznajmljivanje jahte na kojoj borave treba izdvojiti oko 1,7 miliona dolara, ali i dodatnih 219 hiljada dolara za troškove goriva i posade. Sedmodnevni najam tako dostiže cenu od skoro 2 miliona dolara.

Odavno je već poznato kako ovo nije prvi put da je slavni par stigao u Hrvatsku, jer su tamo bili i 2009. godine u Dubrovniku kada se dogodio incident. Te godine je telohranitelj poznatog para u Dubrovniku napao snimatelja, jer je pokušavao uloviti Bijonse i Džej Zija kako izlaze iz restorana. Snimatelj je dobio tri udarca po leđima, a na kraju mu je razbijena i kamera. Kada je uzvratio udarcem stativom, snimatelj je bačen u more.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bijonsejadran
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Sandra

    A jes joj frajer. Ja sa ovim ne bih ni kafu popila, od sramote.