Bijonse ušla u istoriju Gremi nagrada, a njena reakcija je hit (video)

Bijonse je na sinoć održanoj dodeli Gremi nagrada ušla u istoriju, a njena reakcija kad je to saznala postala je hit.

Naime, nakon što je pevačica dobila nagradu za najbolju rep pjesmu s Megan Thee Stallion, voditelj Trevor Noa otkrio je zanimljivu informaciju.

„Želimo da svi znaju da je upravo ispisana istorija na Gremijima. S ovom nagradom je Bijonse je izjednačila rekord izvođačice s najviše osvojenih Gremija u istoriji i uopšteno pevača, bilo muškog ili ženskog pola, s najviše osvojenih Gremija“, rekao je on, a izraz lica slavne pevačice je otkrio da je i nju začudila ta informacija.

Video njene reakcije postao je hit na Tviteru.

Bijonse je do tog trenutka imala ukupno 27 Gremija u karijeri i time izjednačila rekord kantri pevačice Alison Kraus. Međutim, nešto kasnije Bijonse je osvojila još jednog Gremija. čime je zvanično postala najnagrađivaniji ženski izvođač u istoriji.

„Radim čitav život, otkad sam imala 9 godina. Ne mogu da verujem da se ovo dogodilo. Ovo je tako magična noć“, rekla je i zahvalila svojoj devetogodišnjoj ćerkici Blu Ajvi s kojom je podelila jednu nagradu.

Svojim 28. Gremijem Bijonse se izjednačila sa producentom i kompozitorom, legendarnim Kvinsijem Džounsom.

Jedino je dirigent Džordž Solti nagrađivan Gremijem više puta od Džounsa i Bijonse – ukupno 31 put.

Pevačica Tejlor Svift je postala prva pevačica koja je tri puta nagrađivana Gremijem za najbolji album, a ove godine to priznanje je dobila za album „Folklor“ koji je snimila tokom vanredne situacije zbog pandemije.

Pre nje, za najbolje albume u godini po tri puta su nagrađivani samo još Frenk Sinatra, Pol Sajmon i Stivi Vonder.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bijonsegremi nagraderekord
Komentari (0)
Dodaj komentar