Bila je najpoznatija glumica, a onda je napustila Holivud: Evo kako danas izgleda i čime se bavi

Kad je Kameron Diaz napustila Holivud, ujedno je iza sebe ostavila mišljenja društva o svom izgledu. Osim toga, nekadašnja glumica kaže da je toliko daleko od svoga starog života kada je u svakom trenu trebalo da izgleda besprekorno da se danas skoro ne trudi ni da opere lice.

U nedavnom intervjuu iskreno je govorila o tome kako se osećala ranije kad su je mediji i društvo izuzetno objektivizovali.

Diaz se pojavila u podcastu Mišel Visaž  pod nazivom Rule Breakers, a priznala je da je odustajanje od glume nakon ulaska u brak s Benždijem Madenom zapravo oslobodilo svih izazova Holivuda. „Apsolutno sam žrtva svih društvenih objektivizacija i iskorišćavanja kojima su žene podvrgnute“, objasnila je.

Osim toga, 49-godišnja glumica je rekla i da se oslobodila pritiska da se mora držati određenih standarda lepote i drugih ideala. „Teško se odupreti. Teško je da se ne pogledaš i ne sudiš sebi na temelju određenih oznaka lepote, i mislim da je to jedna od najvećih stvari. Poslednjih osam godina sam divlja. Kao divlja životinja sam. Zver sam“, našalila se kad je pričala o svojim sadašnjim rutinama ulepšavanja.

Naime, njena šminka uglavnom na polici – skuplja prašinu. Rekla je da njena nova sloboda znači da je odustala od uobičajenih rutina ulepšavanja, sve u korist prirodnog izgleda. Štaviše, nekadašnja zvezda ide toliko daleko da čak i retko pere lice. „Nije me briga. Zaista mi je zadnja stvar na koju mislim tokom danu to kako izgledam. Bukvalno ne radim ništa. Nikad ne perem lice“, priznala je Diaz.

Iako režime lepote izbegava, ponekad, kako priznaje, ipak nanese neki od svojih losiona. „Dva puta mesečno sebi kažem da ću nešto staviti. Jedan put će biti sasvim dovoljan, zar ne? Samo nisam na tome mestu da na to trošim energiju“, objasnila je. I baš zato energiju usmerava tamo gde je potrebna. Jedan od njenih prioriteta je vaspitanje ćerkice Radiks koja se rodila u januaru 2020. godine.

Nekadašnja slavna holivudska glumica i zvezda romantičnih komedija oslobodila se okova glamuroznog statusa i odlučila je da se fokusira na nešto novo. Tako je postala suvlasnica organske vinarije i taj je posao čini izuzetno srećnom. A i bez glamura crvenog tepiha Diaz sjaji jednako, ako ne – čak i više! Iskren osmeh i miran i ispunjen život ipak su vredniji od bilo kojeg reflektora i pažnje javnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumicaholivudkameron diaz
Komentari (0)
Dodaj komentar