„Bio sam matora budala“: Pamela se udala zbog duga od 200.00 dolara? (foto)

Zvezda serije „Čuvari plaže“ Pamela Anderson (52) i filmski producent Džon Piters (74) razvode se nakon 12 dana braka, a čini se da ih čeka mučna parnica.

Naime, Džon je izjavio za američki „Page Six“ da Pamela laže o njihovom odnosu i da je bio „matora budala koja je otplatila njene dugove u vrednosti od 200 hiljada dolara i kupio joj novu garderobu“.

– Dočekao sam je otvorenih ruku i s ljubavlju, jer je ona bila ono što sam čekao mnogo godina. Platio sam njene račune jer je bila bez prebijene pare. Kupio sam joj potpuno novu garderobu – požalio se producent na najpoznatiju Plejboj zečicu.

Objasnio je da Pamela laže da je on nju zaprosio i da je zapravo ona njega pitala preko SMS poruke hoće li da je oženi.

– Ne moram ni da kažem kada je u poruci napisala kako želi da se uda za mene, da je to bilo kao ostvarenje mog sna, iako sam u to vreme bio veren s drugom i ta dama je trebalo da započne zajednički život sa mnom. Ostavio sam sve zbog Pem. Imala je skoro 200.000 dolara dugova i nije imala nikakve prihode da to vrati, zato sam ja sve platio i ovo mi je, zapravo, hvala za sve. Nema takve budale kao stare budale – rekao je producent.

Pamelin predstavnik za medije je Džonove tvrdnje nazvao smešnima. Prijatelj bivše glumice ranije je za „Page Six“ objasnio kako je njen peti brak propao jer je Džon opsednut slavom i ona to nije mogla da podnese pa se njihov brak raspao.

Američki mediji prenose i da se Pamela i Džon možda neće ni mučiti s razvodom jer njihov brak nije bio legalan s obzirom na to da nisu ispunili potrebna dokumenta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pamela anderson
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    E vidite, ovakve su vam gotovo sve mlade devojke u Srbiji. Sponzoruse belosvetske. Takvi su paraziti da ni prste svoje ne mogu da srede nego odlaze u trzne centre na rekonstrukciju.

    • Anonimni

      Druze, majka, sestra, najbolja drugarica, mozda i cerka, ako je imas, zive u Srbiji. Ako takvo misljenje imas o svojim „damama“, ne mora da znaci da su sve takve. Pozdrav