Bivša devojka slavnog pevača čeka dete sa 37 godina starijim milijarderom (foto)

Manekenka i bivši Plejboj model Ksenija Deli, u junu 2016. godine udala se za egipatskog milijardera Osamu Fathija Rabah el-Šarifa, na grčkom ostrvu Santoriniju, a na venčanje su potrošlili oko 860.000 funti .

Manekenka, koja se pojavila u spotu Džasti navodno je bilaina Bibera, a sa kojim je kasnije bila i u vezi,očekuje prvo dete sa 37 godina starijim suprugom.

– Blagoslovena sam – pohvalila se Ksenija na društvenoj mreži fotografijom svog trudničkog stomaka.

Moldavska lepotica je vezu sa biznismenom započela krajem 2015., kada je ona imala 25, a on 62 godine, i venčali su se samo šest meseci kasnije. Delijeva često ističe da joj ne smeta što je njen muž stariji 37 godina i neretko se  obračunava s kritičarima njihovog braka.

– Ko ste vi da sudite o životu koji živim? Nisam savršena i ne moram ni da budem. Pre nego što počnete upirati prstima, pobrinite se da su vam ruke čiste – rekla je Ksenija jednom prilikom.

Manekenka je ispričala kako se jutro posle venčanja osećala kao najsrećnija žena na svetu i da je to samo zbog njenog muža.

– Moja ljubav, moj mentor, moj prijatelj. Čestitam ti i volim te – napisala je u dirljivoj poruci nakon udaje.

Ksenija se tokom manekenske karijere pojavila na naslovnim stranama magazina Playboy, Sports Illustrated, Vogue, Harper’s Bazaar i mnogim drugim. Bivša studentikinja učiteljskog fakulteta nakon venčanja je zadržala svoju pravoslavnu veru, iako je njen muž musliman.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

džastin bibermanekenka
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Bas su slatki! Stvarno, sto bi neko imao nesto protiv sto se Ksenija udala za 37 godina starijeg coveka od nje? Devojka se zakljubila kada ga je videla. To je ljubav na prvi pogled. Verovatno se Ksenija posle vencanja iznenadila, i verovatno joj je bilo posle malo nezgodno, kada joj je muzic puzic rekao da je milijarder. Mozda kada je cula da je on molijarder, mozda je htela da ga ostavi jer njoj pare ne znace nista. Njoj je potreban neko ko ce biti sa njom i pod stare dane, zato se ona udaje a ne …. Cek bre, nesto se ne slaze ovde?