Bliži se Sinemanija!

Premijerom filma „Četvrti čovek“ reditelja i scenariste Dejana Zečevića 31. oktobra u Centru „Sava“ biće svečano otvorena ovogodišnja, 15. po redu, „L’Oreal Paris Sinemanija“. Tradicionalna revija filmova održaće se od 31. oktobra do 7. novembra u Centru „Sava“ u Beogradu i od 1. do 8. novembra u bioskopu „Arena“ u Novom Sadu.
„L’Oreal Paris Sinemanija“ predstaviće premijerno 23 najnovija filmska ostvarenja koja predvode najveća glumačka imena. Naša publika će, pored domaćeg filma „Četvrti čovek“, moći da pogleda i film „Kukavičko ubistvo Džesija Džejmsa od strane Roberta Forda“ („The assassination of Jesse James by Coward Robert Ford“), koji je Bredu Pitu doneo nagradu za najbolju mušku ulogu na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji, „Invazija“ („Invasion“) s Nikol Kidman i Danijelom Krejgom, mjuzikl „Lak za kosu“ („Hairspray“) s Džonom Travoltom u ulozi dame s većim brojem kilograma i druge blokbaster hitove.
Devet filmova u okviru premijernog programa gledaoci će ekskluzivno moći da pogledaju samo na prestojećoj reviji. U redovnoj bioskopskoj distribuciji neće se naći „Svemoćni Evan“ („Evan Almighty“), „Pritajeno zlo: istrebljenje“ („Resident Evil: Extincion“), „S tobom do kraja sveta“ („Across the universe“), „Kukavičko ubistvo Džesija Džejmsa od strane Roberta Forda“, „Slutnja“ („Premonition“), „Next“, „Konobarica“ („Waitress“), „Nestala“ („Gone Baby Gone“) i „Gospodin Bruks“ („Mr. Brooks“).
Sinemaniju će zatvoriti politički triler „Glineni golubovi“ („Lions for lambs“), čiju režiju potpisuje oskarovac Robert Redford, s Tomom Kruzom i Meril Strip u glavnim ulogama. Naša publika imaće privilegiju da film „Glineni golubovi“ pogleda dva dana pre američkog starta.
Projekcije premijernih filmova biće od 17, 19.30 i 22 časa, a cene karata za sve premijerne termine su 250 dinara, osim karata za film „Četvrti čovek“, koji otvara Sinemaniju – njihova cena je 300 dinara. Paralelno će se odvijati i reprizni program od 46 najvećih hitova koji su bili na našim bioskopskim repertoarima ove godine. Što se tiče repriznog programa u velikoj sali, cene karata za termin od 11 časova su 150 dinara, a cene za termin od 14 časova su 100 dinara. Karte za reprizni program u maloj sali Centra „Sava“ koštaju 100 dinara.  

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Cetvrti covekfilmfilmnajavesinemanija
Komentari (0)
Dodaj komentar