Bolan rastanak: Adrijana Lima doživela emotivni slom na pisti (video)

Brazilska manekenka Adrijana Lima oprostila se od popularnog brenda donjeg veša Victoria’s secret čije je revije nosila godinama unazad.

Lepa 37-godišnja Brazilka sinoć je poslednji put prošetala pistom na reviji ovog brenda donjeg veša, i u velikom stilu je skinula krila anđela posle 19 godina.

Uprkos činjenici da se bliži 40-oj, manekenka, koja je stekla svetsku slavu noseći revije najpoznatijih modnih dizajnera, odlučila je da je vreme za nove poslovne izazove.

Nakon što je sinoć odradila godišnji šou u Njujorku, Adrijana će ostati upamćena kao lepotica s najviše odrađenih revija za brend poznatog donjeg rublja.

Tokom finalnog izlaska crnokosa zavodnica nije mogla da zaustavi suze, a cei tim koji stoji iza revije i brenda joj je zahvalio na svemu time što je upravo on a zatvorila ovogodišnji šou.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Adrijana Limaviktorija sikret
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • FILIP

    Da.Nije lako skinuti se sa svetske pozornice modelinga.Ali draga Adriana Lima,37 godina su godine,kada mlada zena ulazi polako,u svoje sredovecne godine,a tu…milosti nema.Dolaze mlade nove devojke,kao sto napupelo prolecno lisce mladih breza,nema pardona,za ono uvelo od prosle godine,koje se sramezljivo vitla na prolecnom vetru,na zemlji ispod mlade prolecne krosnje.Tesko je to priznati.Tesko i sa suzama se svi oprastamo od svoje mladosti. Ali…Priroda je neumitna.Nagradi nas mladoscu i lepotom,pa nas odgurne,da sansu da drugima.I tako,sve u krug, sto jedan nas pesnik ,svojim stihovima lepo kaze.“:Ko bi gore,sad je dole,neprestano se okrece“

  • batamrca

    eee bas me zabole