Britni i mama pišu socijalni roman

Okuražene uspehom autobiografije “Heart To Heart”, Britni Spirs (Britney Spears) i njena majka Lin (Lynne) odlučile su da se upuste u novu literarnu avanturu.

Ovoga puta, tema je borba siromašne majke i kćeri za bolji život u nemilosrdnom svetu. Iako mnogi misle kako su ove dve multimilionerke najmanje pozvane da pišu socijalni roman, Lin tvrdi da je baš to tema o kojoj ona ima šta da kaže, a kako su glavni likovi takođe majka i kći, njih dve ne bi trebalo da imaju problema sa pisanjem dijaloga. Ono što bi, ipak, moglo da ih uspori, jeste nedostatak vremena, jer se popularna kći trenutno nalazi na svetskoj turneji, no one se nadaju da će roman svakako biti gotov do Dana majki sledeće godine.

Sa druge strane, čini se kako Britni ipak neće svoj filmski debi ostvariti u novoj verziji “Briljantina”, kako je prvobitno bilo najavljivano. No, to nikako ne znači da je odustala od pokušaja osvajanja velikog platna. Spirsova je, naime, prvi izbor proslavljenog reditelja Džoela Šumahera (Joel Schumacher) za glavnu ulogu u filmu “The Lost Girls”, sledbeniku horor hita “The Lost Boys” iz 1988. godine, u kojem su glavne uloge tinejdžera-vampira tumačili Kifer Saterland (Kiefer Sutherland) i Džejson Patrik (Jason Patrick).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar