„Broj 23“ među najgledanijim

Na drugom mestu liste najgledanijih filmova prošlog vikenda debitovalo je novo ostvarenje Džoela Šumahera (Joel Schumacher) s Džimom Kerijem (Jim Carrey) u glavnoj ulozi – „Broj 23“ („The Number 23“). Pored Kerija, u filmu igraju i Virdžinija Madsen (Virginia Madsen), Deni Hjuston (Danny Huston) i Logan Lerman (Logan Lerman).
Džim Keri tumači lik Voltera Speroua, čoveka koji počinje da čita mračnu knjigu pod nazivom „Broj 23“. Dok je čita, sve više postaje ubeđen da je zasnovana na njegovom životu. Postaje opsednut brojem 23 i shvata da knjiga predviđa takve događaje u njegovom životu koje on ne bi mogao ni da pretpostavi. Mračna opsesija ovim brojem pretvoriće njegov idiličan život sa suprugom Agatom (Medsen) u pakao psihološke torture koja može da odvede u smrt i njega i one koje voli.
Na devetom mestu liste debitovao je film „The Astronaut Farmer“ reditelja Majkla Poliša (Michael Polish). Glavne uloge u ovom filmu poverene su Biliju Bobu Torntonu (Billy Bob Thornton) i ponovo Virdžiniji Madsen (Virginia Madsen).
Nasin astronaut Čarls Farmer (Tornton) primoran je da se penzioniše da bi mogao da spase porodičnu farmu. Želja za otkrivanjem svemira ga ne napušta, pa odlučuje da pokuša da napravi sopstvenu raketu uprkos naporima vlasti da ga spreče u toj nameri.
Na desetom mestu top-liste najgledanijih filmova debitovao je „Amazing Grace“ Majkla Apteda (Michael Apted). Uloge u ovom ostvarenju poverene su: Ijanu Grufudu (Ioan Gruffudd), Albertu Finiju (Albert Finney), Majklu Gambonu (Michael Gambon), Kijeranu Hindsu (Ciaran Hinds) i Romoli Garaj (Romola Garai).
Idealista Vilijam Vilberfors (Grufud) manevriše na svom političkom putu kroz engleski parlament krajem 18. veka, pokušavajući da zaustavi ropstvo u velikom kraljevstvu čije se kolonije protežu na sve strane sveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar