„Burleska“ među najgledanijim

Na četvrtom mestu liste našao se film "Burleska" ("Burlesque"), u kom je kao glumica debitovala poznata pevačica Kristina Agilera (Christina Aguilera). U ostalim ulogama pojavljuju se Šer (Cher), Kristen Bel (Kristen Bell), Džulijana Hog (Julianne Hough), Stenli Tuči (Stanley Tucci), Kem Gigandet (Cam Gigandet), Alan Kaming (Alan Cumming), Piter Galager (Peter Gallagher) i Erik Dejn (Eric Dane), a reditelj filma je Stiven Antin (Steven Antin).
Agilera tumači lik Eli, devojke iz malog grada, ali s moćnim glasom. Kako bi ispunila snove, Eli odlazi u Los Anđeles. Tes, vlasnica i upravnica Burleska salona (Šer), daje Eli posao konobarice. Razuzdani kostimi i smela koreografija očarali su mladu i bezazlenu devojku koja je obećala sebi da će, barem na jedan dan, nastupati u Burleski.
Eli ubrzo sklapa prijateljstvo s igračicom s kojom nastupa, pronalazi neprijatelja i zaljubljuje se u Džeka, barmena i kolegu muzičara. Uz pomoć oštroumnog upravnika pozorišta i hostese transseksualca Eli uspeva da raskrči sebi put od bara do pozornice. Njen spektakularni glas obnavlja Burleska salon i vraća mu nekadašnju slavu sve dok se ne pojavi harizmatični preduzetnik s primamljivom ponudom.
Šesto mesto liste zauzeo je film "Ljubav i drugi stimulansi" ("Love and Other Drugs"). Film je režirao Edvard Zvik (Edward Zwick), a glavne uloge tumače Džejk Džilenhol (Jake Gyllenhaal), En Hatavej (Anne Hathaway), Oliver Plat (Oliver Platt) i Henk Azarija (Hank Azaria).
Hatavejeva tumači lik Megi, samostalne devojke slobodnog duha, koja ne dozvoljava nikome i ničemu da je veže za sebe. Međutim, pronalazi sebi ravnog, Džejmija (Džilenhol), čiji neodoljivi šarm prolazi i kod devojaka a i u svetu trgovine farmaceutskim proizvodima. Megi i Džejms ostvaruju odnos koji se, na obostrano iznenađenje, pretvara u vezu. To se dešava jer su oboje pod uticajem najjačeg stimulansa – ljubavi.
Oba filma dolaze u domaće bioskope u januaru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

burleskadžilenholfilmhatavej
Komentari (0)
Dodaj komentar