Ćerka Rejčel i Rosa se „probudila“ posle 17 godina i ima urnebesnu poruku (foto, video)

Pravi obožavaoci serije ‘Prijatelji’ sigurno pamte epizode u kojoj ekipa slavi prvi rođendan Eme, ćerke Rosa i Rejčel, a Monika i Čendler žure sa zabave jer idu na romantični vikend. Međutim, devojčicina popodnevna dremka se odužila, pa njih dvoje postaju malo nervozni.

Ros u jednom trenutku dolazi kod svih sa snimi njihove poruke za Emu koje će ona primiti kada bude punila 18 godina, a teča Čendler ima šta da poruči tada punoletnoj Emi.

‘Zdravo, Ema. Sada je 2020. Da li još uvek dremaš? Mi smo tetka Monika i teča Čendler, možda nas ne prepoznaješ jer tvoji roditelji s nama nisu razgovarali 17 godina’, glasila je video poruka koju su akteri kultne serije snimili u četvrtoj epizodi desete sezone.

Emu se u nekoliko epizoda „Prijatelja“ glumile sestre bliznakinje Noel i Kali Šeldon, koje su kao jednogodišnjakinje dobile angažman u seriji. Čim je otkucao 1. januar 2020. godine, društvene mreže je preplavila Čendlerova šala o Eminoj dremki, pa se oglasila i Noel, koja je putem Instagrama odgovorila svom televizijskom teči.

‘Upravo sam se probudila iz najboljeg sna ikad. Srećna 2020. svima. Nadam se da će svima biti ispunjena radošću, smehom, prijateljima i porodicom’, poručila je Noel ispod obrađene fotografije na kojoj se fotomontažom smestila u kafić Central Perk iz serije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

prijatelji
Komentari (0)
Dodaj komentar