Ćerka slavnog glumca izvređala njegovu devojku: Ona je smeće

Manekenka Klara Matilda McGregor (22) još nije oprostila svom ocu, glumcu Evanu MekGregoru što je prevario njenu majku, Evu Mavrakis i sa kojom se, posle 22 godine braka, razvodi. MekGregor se zaljubio u kolegenicu Mari Elizabet Winsted tokom snimanja serije ‘Fargo’, a njegova ćerka Klara je krajem prošlog meseca javno rekla šta misli o očevoj ljubavnici.

– Najlepša i najtalentovanija žena na Zemlji?? Oh, čoveče, vi ste u zabludi. Ta devojka je komad smeća – komentarisala je manekenka fotografiju Winstedove na društvenoj mreži. Njoj je zasmetalo što svi pišu komplimente o mladoj zvezdi koja je u vezi s njenim ocem od maja prošle godine.

Glumičini fanovi su ubrzo napali Klaru zbog zajedljivog komentara i istakli da se neprimereno izražava o ženi koju uopšte ne poznaje. Dodali su i da je sigurno majka nagovorila da zlostavlja Meri na ovakav način.

– Zadnji put sam videla svog oca kada sam imala četiri godine. Klari bi trebalo da bude drago što ima oca koji je voli i ne pokušava da uništiti njegovu sreću – komentisali su obožavaoci. Neki su, međutim, stali i na stranu manekenke rekavši da je Winstedova ‘rasturačica porodica’.

https://www.instagram.com/p/BjgOL3tFuNY/?taken-by=claramcgregor

– Nije dobra žena. Ušla je u vezu sa oženjenim muškarcem koji ima decu ne brinući za njih – zaključili su.

Evan pored Klare ima još ćerke  Džekmen (17), Ester (16) i  Anouk (7) sa suprugom Evom, sa kojom je bio u braku od 1995. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Evan MekGregorljubavnica
Komentari (0)
Dodaj komentar