Da li je preterala: Ceo svet bruji o provokativnoj haljini holandske kraljice

Holandska kraljica Maksima (50) nedavno je u okviru službene posete boravila nekoliko dana u Norveškoj, a sa suprugom – kraljem Vilemom Aleksanderom (54) prisustvovala je brojnim zvaničnim događajima. Par je, između ostalog, uživao u koncertu klasične muzike u Oslu, a za tu priliku kraljica izabrala neverovatnu kreaciju.

Nije ni čudo što čitav modni svet bruji o modnom izboru ove 50-godišnjakinje – ona je blistala u veoma smeloj toaleti, netipičnoj za članice kraljevskih porodica. Nikada do sada nismo videli neku od njih u ovakvoj haljini, koja, iako veoma elegantna, prilično otkriva.

Naime, Maksima je blistala u senzacionalnoj, bebiplavoj haljini koju celom dužinom krase okrugli prorezi uokvireni zlatnom bojom.

I dok se na prvi pogled čini kao da se ispod njih nazire gola kože ove dame, što bi kreaciju učinilo skandaloznom, bar za članove dvora, zapravo je holandska kraljica ispod haljine imala postavu u boji kože!

Maksima je ovo hrabro izdanje upotpunila zlatnim sandalama sa vrtoglavo visokim, premda debelim potpeticama i pismo tašnicom u istoj boji. Sa detaljima nije preterivala, s obzirom da je haljina govorila dovoljno sama za sebe, te je nosila samo diskretne, dijamantske minđuše.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

haljinakraljicaprovokativno
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Boki®

    Ako joj se piša ne nazire iliti vidi, sve 👍 Kokica je vrh…😏

  • Zglobni Skoč

    Nije preterala.Po dužini domalog prsta se jasno vidi da milfara ima dobru količinu testosterona, tako i seksualne želje, pa slobodno izjavljujem da bih milfaru rado napunio do vrha bez puno razmišljanja.