Danas je seks bomba, a pre operacija bila je prelepa smeđokosa tinejdžerka (foto,video)

Pamelu Anderson upoznali smo kao platinastu plavušu bujnog poprsja obučenu u oskudni crveni kupaći. U seriji „Čuvari plaže“ bila je predmet požude muškaraca širom sveta i među prvima koje su popularizovale plastični izgled.

Glumica i danas, u 50. godini izgleda odlično. Iz braka sa bubnjarom Tomi Lijem ima dvojicu sinovam Brendona i Dilana, a svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Godinama se nagađalo o estetskim korekcijama koje je imala, ali je ona o svemu mudro ćutala, mada fotografije sa početka njene karijere govore u prilog tome da je uradila nekoliko operacija.

– Nemam ništa protiv plastičnih operacija. Ono što sam promenila ostaće sa mnom zauvek, ali ne želim ništa više – preneo je njenu izjavu „Life And Style Mag“.

U jednom intervjuu za „W magazine“, Pamela je ispričala da joj proces starenja ne smeta, prenosi Index.

– Imam divne starije uzore u svom životu, uključujući moju predivnu majku. Starenje nije kraj. Znam da je ispred mene još toliko toga čemu mogu da se radujem – rekla je bivša „Playboy“ zečica tom prilikom.

Čini se, ipak, da se glumica nije čvrsto držala svojih odluka. Kad uporedite koliko se promenila do današnjih dana, teško je povezati današnju Pamelu sa smeđokosom Lolitom s početka karijere.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pamela andersonprirodna lepota
Komentari (0)
Dodaj komentar