Dejvid Dukovni nema vremena za „Ratove zvezda“

Većina glumaca bi dala sve za nastup u serijalu „Ratova zvezda“, ali ne i Dejvid Dukovni (David Duchovny), koji je glatko odbio nastup u Epizodi III jer – ima važnija posla. Naime, o ovoj temi se Dukovni prvi put „izlanuo“ na francuskom chat-u, rekavši da mu je Džordž Lukas (George Lucas) ponudio ulogu u Epizodi III.

„Ja sam poklonik ‘Ratova zvezda’, ali nisam siguran da imam vremena da igram u filmu. Uz ‘Dosije X’, imam već tonu drugih projekata“, rekao je Dukovni.

Jedan od tih projekata je i „Evolution“, komedija o hvatanju vanzemaljaca u produkciji Dream Works-a.

„Glumim profesora koji treba da spase svet od nasrtljivih vanzemaljaca. Ne radi se o novoj verziji Foksa Moldera, nego upravo o prilici da se malo udaljim od ‘Dosijea X’“, kaže glumac koji poriče da će se pojavljivati u drugim TV serijama, jer misli da bi svaku njegovu novu ulogu u nekom serijalu gledaoci povezivali sa Molderom.

Ipak, izjave Dukovnog ne treba preozbiljno shvatati, pošto je isto tako tvrdio i da je zauvek gotov sa Dosijeom X. Bio je tek delimično u pravu – u ovogodišnjoj sezoni pojavljivaće se samo u polovini epizoda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar