Depardije: Nije mi jasno zašto Monika snima sa Kusturicom

Slavni francuski glumac Žerar Depardije u susret premijeri filma Emira Kusturice na filmskom festivalu u Veneciji nije imao reči hvale za reditelja.

„Kusturica je prevarant i lažov“, rekao je Depardije. Još je izjavio kako bi Kusturica da bude i Srbin i Rom u isto vreme, ali kako mu ni jedno ni drugo ne polazi za rukom.

„Želi da nam pokaže kako je veliki umetnik, ali on je fikcija. Svi Srbi ga preziru jer je on jedna užasna osoba“, dodaje glumac.

Kazao je i kako je pričao sa Monikom Beluči i rekao je kako je apsurdno što se petlja s jednom takvom osobom.

„Poznajem je i ona je veoma inteligentna i prelepa žena. Nije mi jasno zašto je pristala da snimi film sa njim“, dodaje na kraju, a prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Emir Kusturicafilmmonika belucizerar depardje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • mile

    Mislim da se alkos preračunao, osoba sumnjivog morala i niskih klošarskih poriva, proziva i deli svoja saznanja o čoveku koga uopšte ne poznaje, osim da je kao uvaženi savremenik primljen i počastvovan u zemlji trenutnog prebivališta gore pomenutog, – Rusiji. Isti je tamo nasao utočište, bežeći od poreznika i gle čuda izostalo je sve ono sto je zasluženo dobio, Kusturica. Otuda i amozitet prema čoveku koga ustvari on i ne poznaje osim da mu se na putu našao i zasmetao. Toliko od mene laika i običnog ovovremenskog posmatrača.