Detektivi otkrili koje su bizarne stvari našli pored mrtvog Majkl Džeksona

Nakon što je dokumentarac „Leaving Neverland“ u kojem dva muškarca otvoreno Majkl Džeksona optužuju za pedofiliju šokirao svet, za desetu godišnjicu smrti Kralja popa izlazi još jedan. Novi dokumentarni film pod nazivom „Killing Michael Jackson“ baviće se istragom smrti pokojnog Džeksona i okolnostima u kojima je umro u junu 2009. godine, a uskoro će biti prokazan.

Detektivi su, navodno, kako se navodi u dokumentarcu, uz beživotno telo Majkl Džeksona našli na mnogo bizarnih stvari. U sobu, u koju niko osim njega nije ulazio, policajci su otkrili prevačevo mrtvo telo, a u krevetu su pored njega bili kompjuter, jedna lutka za devojčice i nekoliko fotografija beba, prenosi The Sun.

Takođe, u sobi preminulog Džeksona bilo je mnogo beleški i papirića s različitim natpisima, igala, praznih boca i đubreta. U tom haosu pronađena je i torba doktora Konrada Marija koji je 2011. osuđen zbog smrti Kralja popa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

majkl dzekson
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Adolf

    Tzv. kralj popa nije mrtav nego je pobegao.Najlakše je uništiti nekog nametanjem etikete pedofila.Iz tog vrtloga ne može se izaći osim da se nestane.Ameri su poznati po ovakvim i još težim mahinacijama putem medija.Ratove i skandale nameštaju kao od šale,svakome ko se usprotivi njihovom „demokratskom“ režimu.

  • Anonimni

    Na slici je UPRAVO on, kada se pretvorio u tetku, nakon 1000 plastičnih operacija.

  • Anonimni

    Mnogo glupo tekst. A na slici nije ni on. Šta li vam je, samo koliko nešto da napišete ha?

  • Anonimni

    Zar još nešto može iznenaditi, kada je ovaj teški psiho u pitanju ?