Dokaz da se bajke ostvaruju: Fotografija Megan Markl o kojoj priča ceo svet (foto)

Kompanija „Tviter“ saopštila je da je u periodu između petka i subote uveče, povodom venčanja britanskog princa Harija i Megan Markl, na ovoj društvenoj mreži podeljeno čak 6.604.498 tvitova, od čega je 5,2 miliona nosilo haštag #RoyalWedding.

Tvit koji se ubedljivo najviše delio – skoro 137.000 puta, bio je onaj koji je imao fotografiju Megan Markl iz mlađih dana, na kojoj ona pozira ispred Bakingemske palate u Londonu, piše „Kalidž tajms“, prenosi B92.net.

„Jednog dana imate 15 godina i pozirate ispred Bakingemske palate, a 22 godine kasnije se udajete za princa. Nadrealno“, napisala je korisnica Lusi Sempej koja je objavila fotografiju.

Megan inače ima 37 godina, a starija je od svog supruga tri godine.

Podseća se da je u vreme kada su se 2011. godine venčavali princ Vilijam i Kejt Midlton, na Tviteru podeljeno 1,821,669 tvitova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kraljevsko venčanjemegan markl
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Do kada ćete da nas smarate sa ovim dosadnim Englezima ? Možda mislite da su oni vladari ČITAVOG svijeta ? Pa možda i jesu, ali onog DEBILNOG dijela stanovništva, koje ne zna ništa o istoriji i o tome kako su ova porodica obogatila ( a i čime danas popunjava budžet)

    • esma

      Anonimni,pod pretpostavkom da je tvoje istorijsko znanje verodostojno ,i da zivimo u paralelnim univerzumima koji su drasicno udaljeni u inelektualnom smislu ,odkud ti pravo da podcenjujes moje afinitete prema medijskoj prezentaciji ,konkretno vencanja i ostalih pikanterija britanske kraljevine ,KOJA JE U ZIZI INTERESOVANJA JAVNOSTI ZBOG SUDBONOSNOG SUSRETA KOJI SE ZAVRSIO BRAKOM ,sto predstavlja pobedu mladih snaga.. jer su izabrali ljubav i odgovornost.Osim toga visoka politika UK i ostalih faktora koji ucestvuju u politickim kreiranjima a koji imaju duboke istorijske korene, koji su obelodanjeni koliko dozvoljava elementarna PRISTOJNOST putem raznih sajtova ni najmanje ne remeti moj niti bilo ciji progres svakom smislu .Stoga nipodastavanje kroz omalovazavajuci odnos prema ,ljubiteljima informativno tabloidnih vestti smatram pokondirenoscu..