Dokle? Slavna glumica se posle nervnog sloma „zakucala“ kombijem u zgradu! (video)

išaPoznata holivudska glumica Miša Barton, koja je krajem januara završila u bolnici zbog prekomerne upotrebe droge i preživljenog nervnog sloma, ponovo je osvanula na internet stranama vodećih medija, ali još jednom ne zbog profesije kojom se bavi.

Bartonova je uspela da se juče kombijem za selidbe „zakuca“ u jednu zgradu. Glumica je odlučila da se sama preseli iz Zapadnog Holivuda u drugi deo Kalifornije, verujući da će uspeti u tome bez nekog incidenta, međutim, već na prvim koracima, prilikom upravljanja vozila, uspela je da krene u rikverc i uništi ga svom silinom udarcem u zid zgrade.

Glumica je ovog puta bila prisebna, što se može videti na video snimku, i ni sama nije mogla da veruje kako se to dogodilo.

„Oh Bože, sve što posedujem u životu, nalazi se u ovom kombiju“, rekla je Bartonova policajcima.

Prema pisanju tabloidnog portala TMZ.com, Miša Barton je još pre šest dana iznajmila kombi i nikom nije jasno šta je radila s njim svo vreme jer u kući nije bila.

Nakon što je puštena iz bolnice krajem januara, Miša Barton je tvrdila da joj je podmetnuta droga u piće dok je proslavljala 31. rođendan sa prijateljima, a sada ohrabruje žene da uče iz njenog ličnog iskustva.

U izjavi za Pipl, Bartonova je potvrdila da je izašla iz bolnice, ističući da joj je, dok je konzumirala alkohol, podmetnuta gama-hidroksibuterna kiselina (GHB).

„S prijateljima sam 25. januara uveče proslavljala rođendan. Dok smo ispijali pića, shvatila sam da nešto nije u redu i da moje ponašanje postaje sve nestabilnije. Dobrovoljno sam tražila pomoć, a osoblje medicinske ustanove me je informisalo da mi je data gama-hidroksibuterna kiselina. Nakon provedene noći u bolnici, vratila sam se kući i sada sam dobro. Ovo je lekcija za sve vas žene. Pazite se svog okruženja“, navodi Bartonova u zvaničnoj izjavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Miša Barton
Komentari (0)
Dodaj komentar