Drama u studiju: Trik mađioničara pošao po zlu, žiri u panici zvao lekare (video)

U televizijskom takmičenju ‘Britanija ima talenat’ mađioničarska tačka nije prošla kako je kandidat planirao i zbog toga svi članovi žirija ostali u šoku. Kako prenose britanski mediji, kandidat se skoro udavio na audiciji u Mančesteru.

Mađioničar je s lisicama na rukama bio potopljen u vodu. Svi članovi žirija učestvovali su u triku jer su od asistenta kandidata dobili ključeve kojima su mogli da spasu kandidata. Ostala tri člana iskoristili su ključeve u nekom delu tačke, međutim poslednji je ostao na stolu, ispred Dejvida Vilijamsa, iako je služio za spašavanje mađioničara.

Naime, asistent nije zatražio ključ pa je kandidat skoro nastradao jer nije mogao da diše. Kad je Sajmon Kauel shvatio da nešto nije u redu, prekinuo je tačku i zatražio lekarsku pomoć.

– Bilo je jezivo. Dejvid je preplašeno stajao na bini, a Sajmon je pokušavao da signalizira producentima da prekinu tačku i pozvali su doktora – rekao je statista koji je bio u studiju.

U početku su svi mislili da je to deo točke, ali su ustanovili da je u pitanju stvarna potencijalna opasnost.

– Srećom su izvođači na vreme uspeli da isprave grešku, ali u jednom trenutku su se svi prepali da će tačka završiti katastrofom i zavladala je opšta panika – objasnio je statista.

Emisija u kojoj je bila umalo kobna audicija nije se još emitovala niti je obavljena na Jutjubu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mađioničartrik
Komentari (0)
Dodaj komentar