Drugog dana Egzita nastupaju Years and Years

Drugog dana Egzit (Exit) festivala na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu, tačno u ponoć na glavnoj bini nastupiće svetska senzacija iz Velike Britanije, bend „Years and Years“.

„Years and Years“, koji su svoj album prvenac pod nazivom „Communion“ izdali su 2015. godine, najavljeni su kao jedan od najvećih i „najvoljenijih“ mladih bendova koji su se pojavili u poslednje vreme.

Album „Communion“ dobio je i sjajne kritike, a do danas je prodat u milionskim brojkama i nalazio se medju top deset albuma na muzičkim top listama u više od 20 zemalja.

Publika na Egzitu može da očekuje velike hitove poput „Shine“, „Take shelter“ i „King“.

Pre njih će na glavnoj bini Main stage nastupiti novosadski ženski bend „Tri kapljice“, a zatim Džejk Bag (Jake Bug), koji će na binu izaći oko 22.30.

Elektronska Dens (Dance) arena druge večeri festivala ugostiće di džej Solomuna, koji će svoj set raditi „back to back“, odnosno zajedno sa di džej Diksonom (Dixon).

Oko jedan sat na ovoj bini nastupiće i Blek kofi (Black Coffee).

Na Fjužn (Fusion) bini domaću scenu predstavljaće bend „Kanda, Kodža i Nebojša“ od 03.00 iza ponoći, a nakon njih i Zooster, čiji se nastup očekuje oko 04.30.

Egzit je zvanično otvoren sinoć, vatrometom i performansom glumaca Novosadskog pozorišta u čast 50 godina od postanka hipi pokreta.

Ovogodišnji Egzit održava se pod geslom „Leto ljubavi“, upravo zbog tog jubileja, a trajaće do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi.

Nakon četvorodnevne žurke u Novom Sadu, sledi poslednji festival u egzitovoj „letnjoj avanturi“, Sea Dance u Budvi. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar