Dva lika u „Igri prestola“ nikada nisu bili u istom kadru, a sada je otkriven razlog (foto)

Svi koji su pomno pratili osam sezona nedavno završene serije „Igra prestola“ primetili su sigurno da dva vrlo važna lika nikada nisu zajedno imali zajedničku scenu, a sada je otkriven i razlog tome.

Lena Hedi (45), koja glumi Sersi Lanister, i Džerom Flin (56), koji glumi viteza Brona, svojevremeno su bili u vezi, a njihov buran raskid uticao je i na snimanje serije. Naime, Lena je zatražila da se nikad ne nađe u sceni s Džeromom sa kojim prekinula vezu pre početka snimanja hit serije, prenosi The Sun.

Prema pisanju medija, glumica nikada nije ptkrila detalje burne veze i raskida, ali je, navodno, u njenom ugovoru stajala klauzula da nikada ne deli scenu sa Flinom, kao ni da sa njim nikada ne boravi ni u istoj prostoriji.

– Lena i Džerom nikad nisu snimali zajedno nakon raskida.. Sve su čuvali u tajnosti, a njihov odnos bio je vrlo turbulentan i bilo je nelagodno na setu. Lena je otvorila dušu pouzdanim prijateljima, a sve ukazuje na to da mrzi Džeroma – rekao je saradnik sa seta.

Za njihovu vezu prvi put se saznalo 2002. godine, iako su oni žejeli da sve drže u tajnosti. Ipak, Lenina tetka Ani Hedi potvrdila je nagađanja o njihovoj vezi.

Glumac je, međutim, demantovao te tračeve.

– Trenutno nismo par. Ljudi nas vide i prebrzo zaključuju. Možemo isključiti vezu s njom – rekao je 2003. godine. Ipak, Lena je 2014. godine potvrdila da je njihova romansa završena.

Ipak, Hedijeva i Flin su se u prvoj epizodi treće sezone našli nakratko u istom kadru, kada je kraljica Sersi prošla pored Brona posle posete bratu Tirijonu u zatvorskoj ćeliji. Scena je, međutim, snimljena iz daljine, pa mnogi fanovi veruju da je upotrebljen dubler i da je scena kompjuterski obrađena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumciIgra prestolaraskid
Komentari (0)
Dodaj komentar