Dva miliona i sve što uz to ide

Stotine znatiželjnika okupile su se prošlog vikenda pred ulazom njujorškog hotela Plaza da vide mladence Majkla Daglasa (Michael Douglas) i Ketrin Zeta Džons (Catherine Zeta Jones) i brojne zvezde pozvane na njihovo raskošno venčanje. Slavne zvanice ulazile su u hotel na Petoj aveniji kroz u tu svrhu posebno podignut šator, dok su se na trotoaru ispred gurali turisti i paparaci.

Među zvezdama koje su se pojavile u večernjim toaletama bili su Džejms Vuds, Goldi Hon, Barbara Volters, Marta Stjuart, Deni De Vito, Kristofer Riv, Art Garfankel i mnogi drugi.

Ketrin je nosila venčanicu vrednu 150 hiljada dolara, dok je svadbena torta koju je izradila njujorška “dizajnerka poslastičarka” Silvi Vajnstok (Sylvie Weinstock) plaćena 10 hiljada dolara.

Zlatni prsten sa keltskim motivom, koji je 56-godišnji Majkl Daglas kupio za svoju 25 godina mlađu izabranicu u Velsu, mladoženji je dodao stariji sin Kameron (Cameron), 21-godišnji DJ, inače nedavno hapšen zbog posedovanja kokaina. Mlađi sin, tromesečni Dilan (Dylan), mamino i tatino venčanje pratio je iz ruku Majklove majke Dajane.

Računa se da je na svadbi bilo između 250 i 300 zvanica, među kojima su, naravno, bili i brojni članovi Ketrinine porodice, njih tridesetak, koji su, o trošku mladenaca, svi doleteli iz Velsa u Njujork.

Za uređenje veličanstvene plesne dvorane čiji prozori gledaju na Central Park par je potrošio oko 250 hiljada dolara, dok su ih cveće, stolnjaci i svetla stajali oko 500 hiljada.

Mladenci su prvu bračnu noć proveli u petosobnom predsedničkom apartmanu u hotelu Plaza, koji košta gotovo 20 hiljada dolara za noć, iako imaju sopstveni stan u Njujorku, na svega dva minuta udaljenosti od Plaza hotela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar