Dve godine je niko nije video: Glumica je bila san mnogih muškaraca, danas je neprepoznatljiva

Holivudska glumica Sibil Šepard (72) u javnosti se nije pojavila čak dve godine. Ipak, paparacima ovaj put nije promakla, uhvatili su je u Los Anđelesu dok je šetala svoja tri psa.

Glumica se pokušavala da se sakrije ispod šešira i sunčanih naočara, pa je nije bilo lako prepoznati. Zadnji put se o njoj pisalo u medijima ovo leto jer je odustala od uloge u humorističnoj seriji „I Love This For You“.

Pre glume bila je uspešna manekenka, još kao devojka osvojila je titulu Mis Memfisa i proglašena je manekenkom godine. Dva puta bila je u braku i ima troje dece, a jednom prilikom izjavila je da je u jednom razdoblju života htela muškarce da zameni ženama jer joj se činilo da je s njima lakše. Pre jedanaest godina objavila je biografiju u kojoj je rekla da bi sve uradila za Brusa Vilisa, sa kojim je glumila u čuvenoj seriji iz 80-ih, Moonlightning.

Glumica je svojevremeno bila poznata i po svojim brojnim aferama sa slavnim frajerima, od kojih je sama priznala one sa Brusom Vilosom, Džefom Bridžisom, Elvisom Prislijem, Donom Džonsonom i Peterom Bogdanovicem.

Udavala se dva puta i ima troje dece. Prvi suprug bio joj je kiropraktičar Brus Openhem, a nakon njega se udala za Davida M. Forda, no ni taj brak nije potrajao. Sibil se 2012. godine verila za srpskog psihologa Andreja Nikolajevića, ali su veridbu prekinuli 2015.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumicasibil separd
Komentari (0)
Dodaj komentar