Dženifer Aniston u bikiniju pokazala da i dalje izgleda neverovatno (foto)

Slavna Dženifer Aniston napunila je nedavno 50 godina, ali upotno dokazuje da su godine za nju samo broj. Mnogi bi zvezdi ‘Prijatelja’ dali bar 20-ak godina manje, a Džen je to potvrdila i fotografijama koje je  snimila za editorijal u časopisu InStyle.

Glumica se našla na čak pet naslovnih strana oktobarskog broja ovog prestižnog magazina na kojima je prikazana u maniru slavnih lepotica iz 60-ih i 70-ih godina.

Čitaoce i korisnike društvenih mreža posebno je oduševila naslovnica na kojoj Anistonova pozira u crnom bikiniju, na kojoj je u prvom planu njena sjajna figura.

Kako su urednici InStylea naglasili, njena lepota je simbol američkog glamura, a s tim su se složili i brojni obožavaoci. Zbog toga nije bilo potrebno dugo čekati da društvene mreže preplave komplimenti na račun njenog izgleda.

„Možemo li, molim vas, razgovarati o tome kako ova žena izgleda sve bolje s godinama??? Mislim, Holivud se bavi samo devojčicama i starletama i sve više zapostavlja žene koje stare. Ali Meril Strio, Bet Midler, Mišel Fajfer, Dženifer Eniston i nekolicina drugih dokazuju da su najbolje glumice upravo žene u godinama koje stare poput finog vina“, samo je jedan od takvih komentara.

Uprkos njenom fantastičnom izgledu, u koji smo se uverili nebrojeno puta do sad, bilo je i onih koji su uvereni da je ovde samo reč o dobrom fotošopu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzenifer aniston
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Nenad

    Ali ti nisi javna licnost da se razumemo pa zato i da hoces ne mozes time da se uporedjujes sa eto npr. fenomenalnom Dzenifer!

  • Anonimni

    ☆☆☆

  • Anonimni

    Daj fotku da vidim

  • Anonimni

    Ja sam i bez foto šopa i ikakvih intervencija sa 50 izgledala kao da imam 35, ali nisam nikoga time smarala !

    • Anonimni

      Daj fotku da vidim