Dženifer Lopez pokazala novu frizuru koju će žene obožavati (foto)

Šiške su jedna od onih stvari koje su mnoge žene poželele da isprobaju barem jednom, ali sve je ostalo upravo na – želji. Neke se plaše da neće biti jednostavno održavati ih, dok druge misle da im neće pristajati onako kako su se nadale, a popravke nema.

Ipak, frizeri tvrde kako danas postoje šiške za svaki tip lica. Pa, ako se i dalje ne možete sebe da „nagovorite“ na klasične šiške, možda je vreme da isprobate njihovu soft verziju koju je ovih dana pokazala i Dženifer Lopez.

Njen frizer Kris Eplton tokom vikenda je na društvenim mrežama objavio nekoliko fotografija slavne glumice i pevačice i pokazao novu frizuru Lopezove, idealnu za sve one dame koje o šiškama razmišljaju, ali nisu još uvek dovoljno hrabre da ih ošišati na onaj „klasičan“ način.

Reč je o tzv. „zavesa-šiškama“ koje su jako decentne, a frizeri su za časopis Glamur otkrili da je ova frizura idealna za ovalna lica, ali podjednako dobro funkcioniše s okruglim oblikom lica, kao i izduženim jer se šiške mogu stilizovati „na stranu“.

– Ovakva je frizura jednostavna za stilizovanje i održavanje, ali uslov je da kosa ne bude jako kovrdžava i talasasta – kažu frizeri i dodaju da je dovoljno kosu lagano prosušiti fenom, a zatim šipke oblikovati velikom četkom kako bi kosa bila savršeno ravna. Ako mislite da će ovakva frizura izaći iz mode taman kad se ošišate, nemate brige jer frizeri „zavesa-šiškama“ predviđaju veliku popularnost tokom cele 2021. godine. Njihova prednost je i to što su jako svestrane pa ako vam dosadi da ih nosite s razdeljkom po sredini, uvek ih možete staviti „sa strane“. Ovakve dugačke „zavesa-šiške“ vrlo su jednostavne za stilizovanje upravo zbog dužine, a ta dužina lepo uokviri lice, a zaslužna je i za isticanje jagodica na obrazima, piše Glamour.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzenifer lopezfrizurakosa
Komentari (0)
Dodaj komentar