Dženifer Lopez u 51. godini pozirala u „ubistvenom“ bikiniju (foto)

Opuštena sam i napunila sam ‘baterije’, napisala je pevačica i glumica Dženifer Lopez (50) uz fotografiju na kojoj pozira ispred ogledala u oskudnom kupaćem kostimu.

Njeni pratioci, kojih ima više od 114 miliona, nisu skrivali oduševljenje njenom novom fotografijom. Hvalili su je kako je savršena, ali istovremeno su se pitali kako uspe tako dobro da izgleda.

Dženifer slobodno vreme često provodi vežbajući, što se odražava na zavidnoj liniji i telu kakvo bi poželele mnoge. Paparaci je najčešće i ‘ulove’ kako izlazi iz teretane.

Tajna njenog izgleda ne krije se samo u napornom vežbanju već i u balansiranoj ishrani. Njeni treneri nedavno su otkrili čime se hrani kako bi ostala fit i imala dovoljno energije za celi dan.

– Njena ishrana mora biti jako čista jer joj je potrebno zaista dosta energije za sve što ona radi – rekla je Trejsi Anderson (44). J.Lo jede organsku hranu s dosta proteina i hranjivih materija, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bikinidzenifer lopez
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • BELLA

    Bilo bi lepo kada se ne bi našao neki ZLOBNI KOMENTAR, od onih kojima očigledno nešto FALI U ŽIVOTU. Nema tu šta da se cepidlači, ŽENA JE LEPA, BILA I JOŠ UVEK JE. SVAKA ČAST. Na žalost, NEKI TO NISU NI BILI, NITI ĆE.

  • Anonimni

    Ne moze se protiv prirode. Ne vrede ni botoksi, ni vezbe, ni zatezanje lica. Godine su godine, svi cemo ostariti. Lepo zena izgleda ali…

  • Blajbi

    Ipak se vidi da je matora…..