Džiboni na zabavi u Zagrebu skočio na sto i gazio po hrani, snimci naljutili mnoge

Društvenim mrežama ovih dana šire se fotografije i video snimci sa jedne zabave u zagrebačkoj Laubi, na kojoj je pevao Zlatan Stipišić Džiboni (53).

Džibonijaje, čini se, malo previše ponela pjesma, pa se u jednom trenutku popeo na sto i gazio po hrani koja je još uvek bila na stolu. Tako je pevajući ugazio na poslužavnik s pršutom i sirom, a zatim i kuglof.

– Nemam nikakvog opravdanja, mogu samo reći da mi je žao i da se izvinjavam svima. Mene često ponese atmosfera, dogodi se neka vrsta ushita. Tako često uđem među publiku, znalo mi se već dogoditi da se popnem i na sto, ali ovako nešto ne – rekao je Džiboni za Večernji list i dodao kako je mislio da je večera odavno gotova.

– Prvo sam se popeo na stolicu, bilo mi je nisko, pa sam se podignuo na sto. Odjednom sam ugazio u dve „fete“ pršuta, pa onda i kuglof. Tada nisam išao za tim, ali danas kad gledam snimak stvarno mi je žao. Nisam „derle“ da ne shvatam situaciju. Pa ja bih prvi rekao „ovaj nije normalan“, da se radilo o nekom mom kolegi – rekao je Džiboni i dodao da je spreman na sve osude, i da se ljudi s punim pravom zgražavaju na snimak.

– Mogu samo još jednom da se izvinim i kažem da mi je žao – zaključio je muzičar.

Iako su mnogi bili iznervirani ovakvim ponašanjem slavnog muzičara, na društvenim mrežama pojavilo se mnogo fora, a mnogi su inspiraciju za komentare crpeli iz tekstova Džibonijevih pesama.

„Hodaj, nebo strpljive voli“, „Malo je reći da se prelija pjat“, „Amen, kuglofu“, „Još da je zapevao I Got Life, Mother/I Got kuglof, sister“, „U kuglof svojih dugova upiši mene“, „Ovo mu je škola. Drugi puta će pametnije“, „Nadam se da su sve žrtve stola dobro“, „Do njenog golog ramena, samo su dva koraka, ja ih napraviti ne smijem“, „Jedan kuglof ljubavi satari za mene“, pisalo je u mnoštvu šaljivih komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Džibonihranasto
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Stoka.