Džoni Dep je najseksepilniji čovek na svetu

Džoni Dep (Johnny Dep) je proglašen za najseksepilnijeg čoveka na svetu u 2003. godini od strane magazina „People“. Četrdesetogodišnji Dep, koji je igrao u velikim ovogodišnjim filmskim hitovima – „Bilo jednom u Meksiku“ („Once Upon a Time in Mexico“) i „Pirati s Kariba: prokletstvo Crnog bisera“ („Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl“), pojaviće se na naslovnoj strani decembarskog izdanja ovog popularnog magazina.

Ovaj glumac tamnih, zamišljenih očiju lomi srca žena širom sveta već dve decenije. Svet je čuo za njega sredinom osamdesetih godina, kada se pojavio u TV seriji „21 Jump Street“. Filmom „Cry baby“ zaključao se u srca tinejdžerki, a filmovima „Edvard makazoruki“ („Edward Scissorhands“) iz 1990. godine i „Šta muči Gilberta Grejpa“ („What“s Eating Gilbert Grape“) iz 1993. godine i u misli filmskih kritičara.

Režiser Las Halstrom (Lasse Hallstrom), koji je sa Depom snimio film „Čokolada“ („Chocolat“) 2000. godine, rekao je za Depa da je pomalo opasan, te da ima tajnu i veliku toplinu, što se može videti u njegovim očima. „Zbog toga što je došao do ovog divnog mesta a da se nije prodavao, postao politički korektan i uglađen, on je heroj svojih obožavalaca i idol mlađih kolega“, rekao je Halstrom. Magazin je zaključio da je Dep tokom godina igrao razne čudake, ali da je sada konačno prihvatio i ispoljio svu svoju harizmu.

Džoni Dep je tokom godina postao poznat po tome što krije svoj privatni život od očiju javnosti i uporne pažnje „sedme sile“. Sve što se trenutno zna o njemu jeste to da živi u Francuskoj sa suprugom Vanesom Paradi (Vanessa Paradis), s kojom ima dvoje dece. Uskoro ćemo ga gledati u filmovima: „J. M. Barrie“s Neverland“, „The Rum Diary“ i „Charlie and the Chocolate Factory“.

Prošlogodišnji pobednik ove ankete magazina „People“ bio je Ben Aflek (Ben Affleck), o čemu smo pisali pre godinu dana; ako želite, možete se podsetiti tog članka. Na mestu najseksepilnijeg čoveka na svetu Aflek je nasledio Pirsa Brosnana (Pierce Brosnan) – glumca koji tumači lik Džejmsa Bonda. Ovu laskavu titulu prethodno su nosili i Džordž Kluni (George Clooney) i Bred Pit (Brad Pitt).

Magazin „People“ je svoju prvu titulu „najseksepilniji čovek na svetu“ dao Melu Gibsonu (Mel Gibson) 1985. godine. Neki od pobednika su i: Džon F. Kenedi Džunior (John F. Kennedy Jr.), Šon Koneri (Sean Connery), Denzel Vošington (Denzel Washington) i Ričard Gir (Richard Gere).

Magazin „People“ je i ove godine proglasio top deset listu najseksepilnijih muškaraca, koju pored Depa čine i:

  • Bred Pit (Brad Pitt)
  • Ešton Kučer (Ashton Kutcher)
  • Džordž Kluni (George Clooney)
  • Leni Kravic (Lenny Kravitz)
  • Džastin Timberlejk (Justin Timberlake)
  • Hju Grant (Hugh Grant)
  • Rasel Krou (Russell Crowe)
  • Hju Džekmen (Hugh Jackman)
  • Denzel Vošington (Denzel Washington)
  • Kolin Farel (Colin Farrell)

  • Među seksepilne magazin je svrstao i pevače Nelija (Nelly), LL Cool J-ja, Nika Lejčija (Nick Lachey) i tenisku zvezdu Endija Rodika (Andy Roddick).

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

    film
    Komentari (0)
    Dodaj komentar