Elton Džon na sudu

Britanski pop muzičar Elton Džon (Elton John) na sudu je optužio bivšeg menadžera i ljubavnika Džona Rajda (John Reid) da ga je varao, a kasnije je priznao da je to bila neodgovorna i neistinita izjava. Suđenje je, inače, zakazano jer je Elton tužio svoje računovođe PriceWaterhouseCoopers i bivšeg menadžera Endrjua Hejdona (Andrew Haydon), tvrdeći da su mu, nemarom ili namerno, ukrali nekoliko miliona funti.

Pop star koji je prodao više od 100 miliona ploča ustvrdio je kako ga je Rajd prevario za putne troškove turneje, što i nije čudno, objasnio je, “kad se uzme u obzir da je sklon kriminalu”. Kao dokaz naveo je činjenicu da je Rajd jednom na Novom Zelandu izmlatio neku ženu i zbog toga proboravio u zatvoru.

Kasnije je Elton sve porekao, rekavši kako ga Rajd nikad nije prevario. Sve vreme svedočenja Rajd je bez reči sedeo u sudnici, kao i Eltonov sadašnji dečko Dejvid Furniš (David Furnish).

Branioci optuženog menadžera Hejdona opisali su, pak, Eltona i Rajda kao “dve nemoguće osobe”, te izneli zapanjujuće pojedinosti o Eltonovom rasipništvu. Recimo, pre četiri godine, u samo 20 meseci, Elton je uspeo da spiska 56,9 miliona dolara, od čega 468 hiljada samo na cveće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar