Evo zašto je Džulija Roberts POBEGLA iz Srbije u Split

Popularna holivudska glumica Džulija Roberts više nije u Srbiji. Lepa Amerikanka je odlučila da pre planiranog vremena napusti našu državu.

Iz Srbije je otišla juče jer nije mogla više da podnese ogromno interesovanje medija za njene svakodnevne aktivnosti. Mislila je da će interesovanje predstavnika sedme sile biti manje i da će moći da uživa u opšutenoj šetnji našom prestonicom, tvrde izvori bliski glumici.

Ona se sa porodicom uputila u Hrvatsku, tačnije u Split kako bi njen suprug, kao direktor fotografije, sa filmskom ekipom tražio nove lokacije za snimanje ostvarenja sa radnim nazivom „Zaljubljena u di-džeja“, prenosi Blic.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzulija roberts
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Sasa

    Na Balkanu vec odavno vlada bezvlasce. To se da primjetiti u svakom segmentu, a mozda i ponajvise kad su mediji u pitanju. Nema zakona koji ih ogranicava i uvjetuje. Nije to samo u Srbiji tako. NIsta bolje nije ni u ostalim Pseudo-Drzavama. Balkan je postao odlican za uzgoj svih vrsta luka. Seljaklula, Krkanluka, Papanluka, Levatluka, i tako dalje i tako dalje.

  • Vera

    Kad neko naglasi u svom imenu da je Srbin onda se moze pretpostaviti kulturni profil te osobe.Cemu naglasavati ako vec nesto jesi? Neretko uz to ide i prostacki recnik i vredjanje osobe koju apsolutno nikad nije ne upoznao nego ni video. Nije ovo prvi ovakav komentar od ove osobe ali eto svako o sebi najbolje govori. Sraman komentar. Sto se tice Dzulije svako normalan bi pomislio da je otisla sa svojim muzem koji obilazi region zbog posla. Tesko da iko od nas pa cak i nasrtljivih novinara istinski zna njihove planove. Nadam se da im je bilo prijatno u Bg i da nisu imali peh da sretnu osobe poput ovog komentatora jer bi poneli ruzne utiske o nasim ljudima sto bi bilo porazavajuce. Verujem da u nasoj zemlji ipak zivi vise pristojnih i normalnih ljudi .

  • Balkan

    Kako pametan komentar jednog lezilebovica koji nema pojma o zivotu ali zna sta je prava vrednost. Sa druge strane da je mediji nisu toliko provocirali jos bi mirno sedela i setala, pa ni u Americi paparaco ne napada i ne juri toliko kao ovi nasi i sta sada, sa jedne strane joj se dopada a onda jurimo kao ludi a ona pobegne. Pa onda jos neki pametnjakovic je krsti onako po srpski jer drugo i ne zna pored onih rijalitija, koje verovatno gleda od jutra do sutra.

  • Filip Romanski

    Eto,to smo mi.! Zasto sada jednu poznatu glumicu,nazivati droljom,samo zbog toga,sto je otisla u Hrvatsku.Pa mi stvarno,na svakom koraku,ponovo i ponovo,sami pokazujemo svojim postupcima,da smo dosta primitivni. Zaista,nije bilo lepo,sto su paparaci,dan i noc,stajali ispred Hotela u ulici Uzun Mirkovoj,gde je glumica otsela.Dobro.Snimili su je,nju i decu i supruga.Sta je posle trebalo,da je proganjaju,do Novog sada i dalje. Pa naravno,da je morala da se skloni.Mi nikako ne mozemo da prihvatimo,da smo evropljani.Ako mi ne mozemo,kako ce drugi da nas prihvate,kao takve???

  • Doris

    Što je drolja?

  • Akba

    Srbija je zemlja seljaka i beograd je seljacka prestonica. Ne pricam o seljaku,vrednom zemljoradniku.

  • milanovicsrbin

    ko yebe drolju, za nju je Šeron Stoun pojam