Film ‘Sluga’ sa Bikovićem oborio sve rekorde u Rusiji (video, foto)

Film „Sluga“, komedija u kojoj glavnu ulogu igra Miloš Biković, danas je i zvanično po gledanosti oborio sve rekorde u Rusiji sa 11.100.000 gledalaca.

Film „Sluga“ zauzeo je i sam vrh kada je u pitanja zarada od skoro tri milijarde rubalja, saopštio je srpski distributer filma.

Objavljeno je i da je film u jednom danu pogledalo više od 750.000 ljudi, te su usledili komentari ruskih medija da je Biković ovim filmom zacementirao epitet najomiljenijeg i svakako najpoznatijeg glumca u Rusiji.

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandar Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibčeva.

„Sluga“ je gledaniji i od najočekivanijeg ruskog filma „Invazija“ Fjodora Bondarčuka, koji je pogledalo 440.000 ljudi.

Komedija govori o Griši koji je ušuškan u svom lagodnom životu i misli da je „iznad zakona“.

Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere i uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.

Obaranje rekorda potvrdio je i Miloš Biković objavom na svom Instagram profilu, na kojoj se može videti kako uživa u skijanju u Italiji.

„Osvajamo vrhove! ‘Sluga’ je od danas najgledaniji ruski film u istoriji. Ura!“, napisao je Biković uz fotografiju sa skijanja na srpskom i ruskom jeziku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmmiloš bikovićrekord
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    A ko je ovaj Bikovic, ako Boga znate? Ovo dnevno imamo hiperprodukciju jedno tri cetiri glumaca? Istrazujemo koju garderobu nose, koji toalet papir koriste? Sacuvaj me Boze! Ovo danas sa glumcima vam je kao prodaja kupusa na Bajlonovoj pijaci.