Fitnes modeli: Ovo su najseksipilnija tela na Instagramu (foto)

Iako neki više pažnje pridaju vežbama i motivaciji svojih pratilaca, postoje i oni fitnes modeli koji uživaju da dele fotografije svog utegnutog i zdravog tela.

Jedna od najpopularniji modela je Džen  Selter, koju su mnogi prozvali „vlasnicom najbolje zadnjice“. Prati je 12,7 miliona pratitelja.

Somer Rej (Sommer Ray, 21) prestigla je Džen u broju pratilaca. Njene objave prati 25 miliona ljudi. Pre četiri godine počela je objavljivati fotografije na Instagramu te je relativno nova u svetu fitnesa.

Mišel Levin prati 13,6 milijuna ljudi i bila je na naslovnoj strani magazina Plejboj. Prvotno je počela manekensku karijeru na modnim pistama, ali je prema preporuci prijateljice postala bikini model.

Svidela joj se fitnes strana bikini modela pa je puno vremena počela da provodi u teretani kako bi isklesala telo. Cilj joj je da putem Instagrama motiviše djevojke da smršaju i oblikuju mišiće.

Ana Šeri oblinama mami uzdahe pratiocima, kojih ima 12 miliona. Ispočetka je objavljivala fotografije i fitnes savete za ‘svoju dušu’, ali su u međuvremenu njene objave postale vrlo popularne.

Nije joj samo karijera modela bitna već i zdravlje i fitnes. Otvorila je i vlastitu teretanu u Kaliforniji.

Kolumbijka Anllela Sagra (24) je karijeru počela u modi. Trudila se da uvek bude što mršavija budući da je to posao tada zahtevao.Promenila je svoje ciljeve i odustala od manekenstva pa je od tada fitness model i bodibilder.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fitnesobline
Komentari (0)
Dodaj komentar