Folk pevačica otkrila koliko je zaista bogata: Ne moram više nikada da radim!

Folk pevačica Dragana Mirković jedna je od najnagrađivanijih pevačica i najpoznatijih na ovim prostorima. Ona je ostvarila sve svoje snove tokom svoje karijere.

Sa mužem Tonijem Bijelićem, sinom Markom i kćerkom Manuelom živi u raskošnoj vili u Beču, a kako je kazala, ima dovoljno novca da više ne mora nikada da izađe na scenu.

– Živim van zemlje, imam divan brak i porodicu. Živim divan život, idem na putovanja, dobila sam sve ono što sam želela, pa čak i više od toga. Ne postoji ništa zbog čega bih morala da radim, osim ljubav prema publici – kazala je jedne prilike ova folk zvezda.

Njihova vila u Beču odiše luksuzom, ima bazen sa mnogo dragocenosti i predmeta koji su optočeni Svarovski kristalima. Oni poseduju i firmu koja prodaje automobile, imaju TV stanicu u Srbiji, vozni park… Koliko Dragana ceni svoje saradnike svedoči i informacija da je jednom poklonila čak i auto “jaguar”, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dragana mirković
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Ena

    Radujem se zbog Dragane, sto je ispunila svoj zivot lepim i vaznim stvarima.Ona je jedna od malog broja pevacica pristojnog izgleda,pevacica koja ima klasu.Ona je zenstvena i rekla bih normalna u poredjenju onih koje pokazuju medjunozje, debela dupeta , izbacene dojke (Natasa Bekvalac, odvratna Karleusa, neukusna Ceca, Iskompleksirana Rada Manojlovic i mnoge druge.Za veliko cudo nas primitivni narod bas njih stavlja na neko vrhunsko mesto estrade.Sve one izigravaju neke lepotice, manekenke,glumice, psihologe.Ceca izigrava nesto sto nije i nikada nece ni biti.Damu koja nije.Jedna lepo vaspitana devojka se ne udaje za kriminalca svetskog glasa makar on imao mnogo novaca.Danas ona uz pomoc voditelja (Amidjic, kalinic….)pokusava u drustvo obrazovanih….Secam se arkana kada je prosao kroz Banjaluku, puna sam ogorcenja, zato zameram ceci sto danas uziva tu pokradenu imovinu i izigrava nekoga. banjaluka